keskiviikko 2. syyskuuta 2020

Saunalautalla


Meillä oli viime viikon perjantaina firman kesäjuhlat. Useampana vuonna ollaan oltu Festivilla-festareilla, mutta kun ne laitettiin kesäkuussa Koronan takia jäihin, peruuntui meidän kekkeritkin. Tällä kertaa se oli onni onnettomuudessa, koska saatiin tilalle ihan mahtava ilta saunalautalla.

Onnistuttiin saamaan bile-illaksi aivan täydellinen sää. Aurinko paistoi, meri oli tyyni ja lämpötilakin passeli. Maisemat oli niin upeat, että alkoi aivan itkettää. Ajeltiin tovi ja sen jälkeen kuski jätti meidät ankkuriin. Syötiin, maisteltiin kuohuvaa, saunottiin ja uitiin.

Mua vähän etukäteen epäilytti, kuinkakohan viihdyn väsyneenä ahtaalla keinuvalla lautalla, mutta huoli oli turha. Keinuminen oli aika vähäistä eikä se haitannut, kun ei tarvinnut olla "umpinaisessa" sisätilassa. Lautta lähti matkaan iltakuudelta ja oli satamassa jo yhdentoista aikaan, joten aamuun asti ei tarvinnut valvoa. Ainut miinus lautalla oli minikokoinen vessa, jossa piti jättää ovi auki, kun siellä kävi ja pukutilojen puuttuminen.

Niin, että jos on ensi kesäksi mietinnässä firman juhlat tai kaveriporukan kekkerit, suosittelen kyllä ehdottomasti! Meitä oli 12 ja se tais olla maksimimäärä lautalle. Hinta on toki suolainen,  mutta jos sen jakaa kahdelletoista, ei ehkä enää niin paha. Lisää tietoa löytyy osoitteessa rentitwasa.fi. Kannattaa käydä tsiigaamassa.

Sannis

2 kommenttia:

  1. Tota oonki miettinyt että onko siellä joku kuski ettei se lillu ittekseen pitkin poikin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, oli siellä. Sitä mä en tiennyt etukäteen, että se jättää meidät ankkuriin. Luulin, että se on siellä koko ajan. Olis toki varmaan vähän nuivaa monta tuntia kattoa, kun vieraat ihmiset syö, juo ja saunoo :D

      Poista

Kiitos, kun kommentoit <3