maanantai 21. syyskuuta 2020

Pyöreitä

Kuvien kakku tehtiin mutsin synttäreitä varten aiemmin tässä kuussa. Omat synttärit on tulossa lokakuun lopulla ja neljäkymmentä pyörähtää mittariin. Mitä ihmettä silloin kuuluu tehdä? Jotenkin huvittais jollain tavalla juhlistaa, mutta takki on sen verran tyhjä ettei tuu mitään mieleen. Joskus viime vuoden puolella mietin, että ehkä pääsen nelikymppisten kunniaksi New Yorkiin, mutta se jää nyt toiseen kertaan. Olis myös pitänyt tietysti etukäteen varautua laittamalla rahaa säästöön jos haluais jotain isompaa puuhata, mutta jotenkin on nyt jäänyt tää homma vähän kaiken muun jalkoihin tänä vuonna. Kumma juttu :D

Huvittais kyllä ehkä pitää jotkin pienet pippalot. Pyöreiden synttäreiden kutsuvieraslista taitaa kuitenkin venähtää vähän pidemmäksi ja meidän talohan on hitsin pieni. Tuntuis kuitenkin vähän överiltä alkaa itelleen mitään juhlapaikkaa vuokraamaan. Joku reissu passais tottakai aina, mutta minkälainen ja mihin ja millä porukalla?! Jotenkin on vähän semmonen olo, että ei jaksaisi tai pystyisi oikein mitään, mutta jos annan tämän vain mennä ohi, niin myöhemmin harmittaa.

Mitä te ootte tehneet isommilla synttäreillä?
Sannis

5 kommenttia:

 1. Piti oikein tosissaan muistella, mitä silloin teki kun täytti 40. Taidettiin pienellä porukalla olla ensin meillä ja myöhemmin sitten jatkoilla ravintolassa, mutta ei kyllä ollut mitään sen isompaa.

  Ja silloin kun täytin 50, ei ollut sitäkään vähää. Eli ei juhlittu mitenkään. Ajatuksissa vähän oli, jos oltaisiin päästy ukkelinn kanssa johonkin golfreissuun vaikka Turkkiin, mutta hinnat oli sellaisia, että päätettiin jättää väliin ja juhlia jotenkin joskus myöhemmin. Ei olla juhlittu, eikä se kyllä ole harmittanutkaan, vaikka itse kanssa ajattelin, että jos ei nyt tee mitään erityistä, jää kaivelemaan.

  Ukkeli järjesti omilla 40-vuotispäivillään "Lahjattomien Olympialaiset" :D, jossa kilpailtiin poikaporukalla monessa eri lajissa, en muista missä. Naisilla ei ollut sinne asiaa, mutta me oltiin sitten muistaakseni meillä ja mentiin sitten myöhemmin illalla miesten mukaan johonkin ruokailemaan ja saunomaan ja jotain.

  50-vuotispäiväänsä edeltävällä viikolla meillä olikin sitten se tulipalo, jota en halua muistella. Eli se juhlafiilis meni siinä.

  Nyt voisin hyvin kuvitella haluavani johonkin kauemmas luontoretkelle tai johonkin joogaviikonloppuun (oikeasti en tykkää joogasta yhtään, mutta ajatuksena kiva :)).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika hyvät noi Lahjattomien Olympialaiset :D

   Oma päätös syntyi aika nopeasti tämän kirjoituksen jälkeen. Koska olin suunnitellut, että lähdetään New Yorkiin (vaikka epäilen, etten edes pidä siitä niin pitäähän se kerran elämässä nähdä) ja sinne ei nyt pääsekään, niin lähdetään mister A:n kanssa synttäriviikonlopuksi Vuokattiin. Eikö se oo melkein sama? Sitä ennen pidetään synttäridinnerit lähimpien kanssa ja töissä toivottavasti järjestyy jotain kivaa lounasta tai brunssihommaa torstaina ennen New Yorkiin eli Vuokattiin lähtöä. Vähän vielä mietin pitäiskö keksiä alkuviikkoonkin jotain ja viettää oikein kunnon synttäriVIIKKO :D

   Poista
  2. Vuokatti on niiin <3<3<3. Hyvä valinta.

   Poista
 2. Vau, Vuokatti kuulostaa ihanalta! Ja brunssi ja dinneri ja synttäriviikko! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mun mielestä kans. Jotenkin on semmonen fiilis, että ihanaa kun kerrankin oikein luvan kanssa saa miettiä ittellensä jotain ihanaa :)

   Poista

Kiitos, kun kommentoit <3