maanantai 7. syyskuuta 2020

PowerPark


Edellisenä viikonloppuna serkun tyttö kyseli ykstoistaveeltä, josko se lähtisi PowerParkin päättäjäisiin. Että menisivät ihan kaksistaan. Nämä serkut ja pikkuserkut asuu toki ihan PowerParkin hoodeilla ja huvipuisto on tuttua kauraa, mutta me ei olla käyty siellä vuosiin ja vähän mua mietitytti päästää tyttöjä ihan keskenään matkaan. Päätettiin lähteä koko porukka puistoon, niin että seiskaveekin pääsee venkslaamaan. Luvattiin pysytellä ykstoistaveestä ja pikkuserkusta kaukana, että tytöt saisivat tosiaan olla kaksistaan :)

Tytöt mietti keskenään yökyläilyä enkä hennonnut kieltää, kun näkevät ihan todella harvoin. Sitten sain kuningasajatuksen. Mitäs jos me muutkin oltais yötä? Googlettamalla selvisi, että onhan siinä huvipuiston vieressä yöpymismahdollisuus. Nopea laskutoimitus taas kertoi, että oon tänä vuonna ollut yhden yön poissa kotoa. Yhden yön?! Tytöt on olleet mökillä ja kavereiden luona yötä, mutta ite oon ollut tasan sen yhden yön Raisiossa helmikuussa ennen poikkeustilaa, kun tehtiin pieni reissu mister A:n ja tyttöjen kanssa. Ehkä oli jo aikakin jo poistua himasta!

Park Hotel Härmä oli aika hauska kokemus. Tuli ihan mieleen Keskisen Vesan tilukset. Vähän överiä ja ihan omanlaistaan. Huonetta varatessa pyysin parveketta ja sain tietää, että parvekkeet on aika lähellä mikroautorataa. No, aika lähellä tosiaan. Huoneen oven kun avasi ja astui parvekkeelle, oli rata about kahden metrin päässä. Hihittelin semihysteerisenä vähän väliä koko reissun ajan, kun mietin autoja, jotka veti tuhatta ja sataa ihan meidän ekan kerroksen parvekkeen alta :D Ajot oli loppuneet ennen kuin päästiin lauantaina huvipuistosta huoneeseen ja alkoi uudelleen sunnuntaina puoli kympin aikaan, joten meidän yöunia ne ei häirinneet.

Oli tosi kiva pikkureissu. Onneksi lähdettiin. Vähän jossain takaraivossa koitin välillä ynnätä rahanmenoa, mutta onneksi sain laskutoimitukset hiljenemään ja onnistuin nauttimaan olostani. Isommat likat väänsi menemään ihan hulluna iltapäiväkolmesta puoli yhteentoista ja voi hitsi niillä tuntui olevan hauskaa. Sain monen monta ääniviestiä ja videopätkää siitä, missä milloinkin menivät ja välillä lähtivät seiskaveen ja mister A:n kanssa tukkijokeen tai muihin laitteisiin. Kahdestaan kävivät syömässä burgerit ja karkkikaupassa valitsemassa omppulakuja.

Me muut poistuttiin hetkeksi puistosta ja käveltiin läheiseen Subwayhin syömään, koska seiskavee on kuulemma ainakin vuoden toivonut saavansa subin. Toive toteutui ja sen jälkeen palattiin puistoon. En tiedä kuinka monta kymmentä kertaa seiskaveekin kieppui laitteissa. Alkoi siinä iskällä jo vähän jalat olla hyytelöä :) Kirjoittajan taas piti käydä välillä hakemassa lisää vaatetta hotellista. Tyttöjen ei tullut kylmä, kun juoksivat niin kovaa kyytiä koko ajan. Puistossa oli tosi kiva olla, koska oli niin siistiä ja porukkaa oli hyvin maltillisesti. Seiskavee pääsi yhteenkin laitteeseen kahdeksan kertaa putkeen, kun jonoja ei ollut.


Puiston huvikausi päättyi tältä kesältä ja sen kunniaksi ammuttiin illalla ilotulitukset. Voi morjensta, miten mahtava show! Aivan suu auki kaikki katottiin ja ihasteltiin. Ilotulituksien jälkeen kömmittiin nukkumaan ja aamulla syötiin hyvä aamiainen hotellissa. Tehtiin pieni kävelylenkki vielä PowerParkin alueella, haettiin ykstoistavee pikkuserkkunsa luota ja ajeltiin kotiin.

Vitsit oli kiva, että saatiin onnistunut pieni irtiotto.
Toivottavasti muidenkin viikonloppu sujui kivasti!
Mukavaa tätä viikkoa!
Sannis

4 kommenttia:

 1. Mua niin huvitti instassa se sun videonpätkä, josta näki, että parveke todellakin oli melko lähellä mikroautorataa :D.

  Tollaseen paikkaan mun mielestä sopiikin se överiys. On varmasti iso osa paikan suosiota, koska sijaitsee kumminkin vähän sivussa, eikä siellä mikään pieni ja vaatimaton houkutteliskaan.

  Mun rooli oli aikanaan huvipuistoissa istua korkeintaan hattaralla (nykyään varmaan viinillä..) sillä välin, kun pojat ja ukkeli renusi laitteissa, joita katsoessakin mun tuli paha olo. Kahvikupitkin oli liikaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, just toi.. on niin överiä, että on ihan hauskaa :D

   Poista

Kiitos, kun kommentoit <3