sunnuntai 27. syyskuuta 2020

Sadonkorjuu


Hihittelen täällä tolle mun eiliselle postaukselle. Vähänkö traagista hei! Mutta oli aivan oikeesti. Ihan kypsänä menin nukkumaan. Kummasti vain nyt aamulla näyttää taas valoisammalta. Uho on laantunut eikä oikein pinnaakaan kiristä. Vielä :D

Fiksailin eilen vähän terassia talvikuntoon. Toin matot sisälle ja siirsin grillin suojaan. Mini putsasi pöydät ja pesi linnunkakat pois tuoleista. Mister A napsi kasvihuoneen satoa sisälle. Vielä olis vaikka kuinka paljon tomaatteja, mutta suurin osa on vihreitä. Onnistuttiin kai ostamaan jotain myöhäistä lajiketta ja ne taitaa paleltua ennen kuin valmistuvat. Onneksi ollaan muutamia saatu kypsymään sisällä. Paprikoiden kanssa kävi viime vuonna samalla tavalla kuin nyt. Vihreiksi nekin jäi eikä ne sisälläkään vaihtaneet väriä. Maku ei ollut kummoinen, mutta käytin ne kyllä johonkin kasvispaistoshässäkkään. Saapa nähdä, miten näiden tämän vuotisten käy.

Tänään oon ehtinyt heittää pyykit koneeseen ja seuraavaksi olis aamiaisen vuoro. Mini aikoo leipoa raparperipiirakan vimpoista raparpereista. Suunnitelmissa on paritkin kaveritreffit. Aivan hyvä. Ei varmaan ehdi oikein paljoa uhoilla.

Kivaa sunnuntaita!
Sannis


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kommentoit <3