torstai 29. elokuuta 2019

Koululaiset


Kuvat on tyttöjen ekalta koulupäivältä pari viikkoa sitte. Ykkösluokkalainen ja nelosluokkalainen. Miten aika voi mennä niin nopsaan? Tuntuu, että Minin koulun aloitus toi isoja muutoksia. Enää mua ei välttämättä tarvita tai haluta aamulla viemään tai saattamaan. Iltapäivällä tytöt voi tulla yhdessä kotiin ja voivat olla jo hetken kahdestaan kotona. 

Koulu on alkanut hyvin. Nelosluokkalaisella neljä kasin aamua viikossa tuntuu paljolta ja nyt pitää jaksaa monena aamuna herätä tosi aikaisin. Aineiden joukkoon tuli uutena Ruotsi ja se tuntuu olevan mieluinen, kuten enkkukin. Kavereista en osaa oikein sanoa.. että kuinka niiden kanssa siellä koulussa menee. Kuulemma ihan hyvin, mutta en oo silti aivan varma. Välillä kaikki tuntuu rullaavan hyvin ja välillä on selkeästi jotain tyttöjen draamaa ilmoilla.

Ekaluokkalaisen opettaja lähetti viestiä, että kaikki sujuu mutkattomasti. En muuta odottanutkaan. Vähän toki jännittää mininkin kaverihommat, varsinkin nyt kun on saanut pari kaveria kakkosluokkalaisista. Täytyy toivoa, että oikean ja väärän ero pysyy yhtä selvänä, kuin mitä se on minille ollut tähänkin saakka.

Ylpeitä saadaan kyllä olla molemmista tytöistä. Omat haasteet on tottakai joka iässä ja erilaisia vaiheita tulee, mutta esim. läksyjen ja koulun suhteen ei oo ollut minkäänlaista ongelmaa. Ja välillä kun esim. kuuntelee kuinka jotkut lapset puhuu vanhemmilleen, ei voi kuin olla onnellinen siitä, kuinka meidän tytöt kunnioittaa aikuisia. Upeita likkoja <3

Sannis

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kommentoit <3