perjantai 30. elokuuta 2019

Levoton


Vähän levottomuutta on ilmassa koko ajan. Reissut houkuttaa ihan hirveästi ja sitten ei kuitenkaan. Tosi outo fiilis kaiken aikaa. En osaa päättää kumpi on nyt tärkeämpää; säästää rahaa vai saada ihania kokemuksia. Reissut tuntuu tosi ristiriitaisilta. Toisaalta se itse matkustaminen, varsinkin lentäminen tuntuu liian raskaalta ja toisaalta taas aivan pakottaa päästä johonkin. 

Mulla ei ole mitään tiettyä paikkaa mihin seuraavaksi haluaisin ehdottomasti lähteä, vaan tuntuu että haluan nähdä kaikki ja sitten kuitenkaan en jaksaisi nähdä sitä vaivaa. New York, Praha, Budapest, Italiassa monta paikkaa, Kanada uudelleen, Suomen Lappi.. veri vetää ties mihin.

Mutta mikä hitto nyt on ettei voi olla yhtään rauhassa? Onko ollut liikaa kaikkea? Mikään ei tunnu miltään? Taitaa olla aika vähän downshiftata, ottaa iisisti tässä kotosalla. Koti alkaa ainakin näyttää siltä, että olis vähän isomman siivouksen paikka. Tavaraa on tällä hetkellä sopivan vähän, kun viimeisetkin turhat on nyt just kirpparipöydässä. Luulis, että vähän perusteellisempi siivoaminen ei olis niin tuskallinen projekti :)

Sannis

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kommentoit <3