lauantai 10. elokuuta 2019

Plans


Tytöillä alkaa koulu ensi viikolla. Minille tuli jo lukkari -> kolme ysin aamua. Yes!! Kovasti tässä mietin jo ensi kesää ja lomasuunnitelmia. Oon harkinnut, että kokeilis niin, että tyttöjen syyslomalla olis talviloma. Yksi kesälomaviikko olis keväällä joskus. Kesäloma olis kolme viikkoa ja ehkä ottaisin sen nyt loppukesän vuorostani. Pelkään vaan, että kevät tulee helkkarin pitäksi. Toisaalta, nyt on tuntunut, että kesäloma tulee tosi nopsasti. Jotenkin jännittää muuttaa systeemiä. Onkohan se kolme viikkoa ihan hitsin lyhyt? Sitten ei kyllä tehtäis mitään Kroatian tai Kanadan retkiä. Mutta ei meillä ens kesänä oo semmosiin varaakaan. Ei olis ollut oikeesti tänä tai viime kesänäkään.

Yllättäen mister A:kin oli aika vastaanottavainen loman pilkkomiseen. Vaikka se on ollut niin ehdoton sen neljän kesälomaviikon suhteen. En tiedä sitten käytännössä.. suostuisko se kuitenkaan. Oiskohan noi viikon lomat vähän nuivia jos yhden pitää kuitenkin herätä kuudelta aamulla..? Mä niin tahtoisin lapin ruskaa katsomaan. Pitäisköhän mun ja mister A:n mennä kaksistaan pienelle karhunkierrokselle syksyllä sitte kuiteskin jos mutsi hoitais tyttöjä...

Suunnitelmat on kivoja. Kiva jotenkin koittaa jäsennellä tulevaa vuotta. Vähän on ajatukset jo välillä joulussakin ja tyttöjen synttäreissä. En tiedä onko hassua noin paljon eteenpäin suunnitella, mutta why not? Ketäpä se haittaa.. Ensi viikonloppuna mennään ystävien luokse ja sitä seuraavana piipahdetaan mutsin kanssa Tukholmassa. Sitten onkin kohta jo syyskuu.

Sannis

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kommentoit <3