torstai 8. elokuuta 2019

Naantali

Voi Naantali! Miten se on niin ihana!? Mulle tulee Naantalista aina mieleen se, kun ekan kerran siellä kävin viitisentoista vuotta sitten ja olin ihmeissäni, että voiko Suomessa edes olla tommosia paikkoja. Tällä kertaa kaupunkivisiitti oli hyvin lyhyt. Just sen verran mitä meni kävellä Muumimaailmaan ja sieltä pois.


Muumimaailma oli aivan yhtä ihana, kuin Naantali itsessäänkin. Tytöt oli aivan innoissaan ja jopa mister A sanoi oikein ääneen, että onpas mukava paikka. Satu tosiaan eli koko puistossa ja hahmot esiintyivät koko ajan. Haisuli teki kepposia ja poliiseilla oli kaiken aikaa joku tärkeä juttu meneillään. Muumimaailman teatterissakin käytiin ja esitys oli niin hyvä tyttöjen mielestä, että molemmat pyysivät päästä vielä seuraavaankin näytökseen. Tottakai mentiin. Mini nauraa räkätti aivan hulluna eikä kymppiveelläkään tylsää ollut. 

Nelisen tuntia kulutettiin puistossa ja luulen, että tytöt olis jaksaneet vieläkin. Ei maisteltu nyt ollenkaan pannukakkuja eikä muumimamman munkkeja, koska #vähemmänpullaa, mutta ehkä ensi kerralla. Helmikuussa puisto on viikon auki Muumien taikatalvea varten ja jos on hyvä keli, luulen, että ajellaan pelipaikalleTerkuin,
Sannis

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kommentoit <3