maanantai 30. huhtikuuta 2018

Viikonloppupuuhia


Mukavaa maanantaita! Aikamoisen touhukas viikonloppu takana. Perjantaina hengailin tyttöjen kanssa skeittipuistossa ja mister A fiksaili peräkärryä. (Vaimitäsenyoli?). Lauantaina ajeltiin anoppilaan ja laiteltiin puut haloiksi. Kivaa hommaa! En oo koskaan käyttänyt halkomakonetta, mutta tulipa sekin nyt opeteltua. Vähän ärsytti, kun ei saatu kaikkia valmiiksi, mutta kyllä ne kuulemma hoituu. Oli niin lämmin, että t-paidalla sai olla. Ihanaa! Tytöt jäi mumman luo ja me ajeltiin mister A:n kanssa fillareilla kaupungille syömään. Kotona tuli uni nanoskunnissa. Varmaan joku raitisilmamyrkytys :D

Sunnuntaina lähdettiin salille. Mua niin veetti. Ärsytti, turhautti ja rasitti vaan kaikki ilman mitään syytä. Mister A:lle siinä kiukuttelin ja treenit kiinnosti suurinpiirtein yhtä paljon, kuin kilo kakkaa. Miten voikin joskus vaan olla niin nihkeä fiilis ilman mitään sen kummempaa syytä. Aivan olis naurattanu jos ei olis niin kovaa ketuttanu. No, niinhän siinä kävi, että treenit pelasti päivän ja saliväännön jälkeen olo oli taas ihmismäinen. Käytiin testaamassa Vaasan uusin kahvila Aroma ja olipa hyvät toastit ja vohvelit. Nam!

Kun tytöt tuli kotiin, laitettiin kumpparit jalkaan ja kaivettiin haravat talviteloilta. Kuten tiedätte, pihahommat ei oo koskaan olleet mun pala kakkua, mutta ihmeiden ihme... ne alkaa jollain ihmeellisellä tasolla jonkin verran kiinnostaa. Whaat? Haravoitiin siinä aikamme kuluksi koko piha, joka oli mun mielestä huikea suoritus, koska meillä kyllä riittää lääniä tossa takapihassa ihan kivasti. Peräkärryllinen saatiin täyteen lehtiä ja tramppakin tuli kasattua siinä samalla. Aivan alkoi kesä hiipiä jo mieleen.

Kivaa vappuviikkoa!
Sannis

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kommentoit <3