tiistai 24. huhtikuuta 2018

ErityistäTiistaissa mennään. Viikonloppu oli jotenkin erityisen kiva ja haluan jättää sen tänne muistiin. Kameraan ei taltioitunut mitään, mutta puhelimen muistiin toki kaikenlaista. Vietettiin koko viikonloppu yhdessä mister A:n ja tyttöjen kanssa niinkuin lähes aina. Jotenkin tuntuu hassulta, että näistä kuvista ei sitä kuitenkaan näy. Nykyään kynnys laittaa tänne tyttöjen kuvia on korkea. Insta storiesissa typyt esiintyy usein. Siellä tietää, että kuvat ja videot on kadonneet näkyviltä pian, mutta tänne ne jää näkyviin. Tuntuu, että koko ajan saa olla varovaisempi, mitä tänne somen syövereihin lykkää.

No joo.. viikonlopusta sen verran, että vitsin kivaa oli. Pyöräiltiin paljon ja voi että kuinka ylpeä mä olenkaan noista meidän tytöistä, kun viisivuotiaskin veti omalla fiukellaan kaupunkiin ja takas tosta noin vaan, kahdeksan kilsaa sivu. Matkalla syötiin jädet ja ostettiin cruiserit. Ehdittiin leikkiäkin ja yksi pyöränkumikin puhkaistiin aikamme kuluksi :D

Juotiin kahvia ystävien kanssa, käytiin mister A:n kanssa salilla, kävin vetämässä jumpan ja pyöräiltiin kasiveesynttäreille. Ehdittiin käydä aamu-uinnillakin ja siltikään ei tuntunut siltä, että oltais aivan näännytty kaiken tekemisen alle. Rakennettiin legoja hyvä tovi koko perheen kesken ja pötköteltiin mister A:n kanssa kahdestaan telkkarin ääressä illalla. Ystävien luona viihdyttiin paaaljon pidempään, kuin oli alunperin tarkoitus.

Ei mitään erityistä ja silti niin vitsin erityistä.
Elämä on.
Sannis 
6 kommenttia:

 1. Ihan samanlaiset fiilikset on mullakin viikonlopusta (eikä yhtään kuvaa kamerassa, mutta puhelimessa kyllä..). Ei mitään ihmeellistä, mutta kumminkin. Sellanen joku erityinen hyvänolon ja onnellisuuden tunne jäi erityisesti rupisen pensasaidan leikkuusta yhdessä kiekkopojan kanssa :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vitsi.. joskus vaan onnistuu! Miten voikaan tuntua niin hyvältä, kun rento fiilis ja saa tehdä asioita yhdessä. Teilläkään kun nuo lapset ei nyt enää aivan kaiken aikaa siinä helmoissa pyöri :)

   Poista
 2. Kuulostaapa ihanalta, tavalliselta ja ihanalta. Ja ps. tavallisen ihanaa on joskus vaikea saavuttaa, että se todellakin on tavoittelemisen arvoista, ajattelen mää...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yes, just näin! Koskaan ei tiedä koska on semmonen sopivan renot fiilis ja koska ei.
   Tavallisen ihana on ihan parasta!

   Poista
 3. Ihania kuvia ja nin mukavan kuuloinen viikonloppu! Sama juttu itseläkin, että jotenkin blogiin tulee koko ajan vähemmän laitettua muksuista kuvia, insta stories on sitten vähän eri:)

  Mukavaa ja energistä viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kivaa loppuviikkoa sinne myös. Toivtaan, että fiilikset pysyy rentona :)

   Poista

Kiitos, kun kommentoit <3