maanantai 16. huhtikuuta 2018

KreativaLoftet


Kivaa tätä viikkoa! Viime viikolla vietin lauantai-aamun Käsityötalo Loftetissa. Iso kiitos kutsusta Loftet ja frukostflicka @michaelafinne! Mulla oli oikeesti aivan tosi kivaa. Aamulla tottakai lähtiessä oli vähän sellainen fiilis, että onko ny ihan pakko vääntäytyä johonkin, mutta nyt oli kyllä todellakin vääntäytymisen arvoista. Aurinko paistoi, linnut lauloi eikä housutkaan kiristäneet yhtään :D

Loftetissa on Lapuan Kankureiden näyttely ja Pop Up Shop 2.5 saakka ja voin kertoa että kankureiden isot kylpypyyhkeet oli NIIN hienoja!! En tiedä onko ne nyt uutuuksia vai oliko ne vaan mulle uusinta uutta, mutta wow! Niin upeita! Kannattaa käydä ostoksilla. Vaikkapa samalla, kun käy maistamassa miltä lauantain vohvelibuffa maistuu. Me ei syöty vohveleita, vaan aloitettiin aamu munakasrullalla, chiapuddingilla ja Loftetin omilla tyrnipraliineilla. Maistui todellakin ja Satun (Country & Rustic) kanssa ihasteltiin Konsulinnan kahvihuonetta samalla, kun hörpittiin kahvit.

Viimeksi Loftetin inspiraatiopäivässä opeteltiin tekemään makrameesolmuja. Tällä kertaa harjoiteltiin ristipistoja, tehtiin säilytyslaatikot puhelimen laturille, suunniteltiin omat korut ja soviteltiin kierrätyspitsejä söpöihin pikkupussukoihin. Käsillä tekeminen on kyllä hitsin terapeuttista. Siinä ristipistoja opetellessani sanoinkin, että on kyllä varsinaista stressinpoistotoimintaa, kun ei pysty ajatella mitään muuta, kuin sitä mihin kohtaan se seuraava pisto tehdään. En tiedä tokikaan kuinka stressivapaata puuhaa ristipistot on Jenny Aarrekankaalle (klik), joka tekee sitä työkseen :) Jennyn vaaleaa nahkaa oleva silmälasikotelo vei mun sydämen. Upea!!

Gröna Kullens Hantverkin workshopissa vahattiin koivuvaneriset säilytylaatikot kivan tuoksuisella mehiläisvahalla. Laatikon nappikiinnitys oli kaikessa yksinkertaisuudessaan varsin nerokas ja laatikko pääseekin mun mukaan matkaamaan joka päivä. Kuljetan töissä mukana puhelimen laturia, koska käytän puhelinta jatkuvasti. Vaneri on sellainen materiaali, joka vaan jotenkin kolahtaa muhun. Ja mikäs sen suomalaisempaa, kuin koivu.

Kolmas workshop oli Vernada designin (klik) korupiste. Anne Vuorela jelppas meitä löytämään oikeanlaiset lukot ja kiinnitykset nahkanauhoihin ja mä olen omaan luomukseeni kyllä supertyytyväinen. Kristallia tietysti, mustaa tietysti ja sulka tuomaan vähän kasarivibaa. Mun koruvalikoima on tällä hetkellä ihan olematon, joten oikeaan osoitteeseen tuli tämä rannekoru.

Viimeisenä päästiin Heidin (Risako) oppiin. Heidi loihtii kierrätyspitsille uuden elämän laukkujen, kukkarojen tai vaikkapa tyynynpäällisien muodossa. Workshopissa saatiin tehdä söpö pikkukukkaro, jonka aion laittaa autoon parkkikolikoita varten. Respectit kyllä Heidille, joka on duunannut tuotteita jo satoja. Itellä meinas mennä sukset solmuun jo yhdenkin kanssa :D

Kun lähdin kotiin päin, olin ihan huippuhyvällä fiiliksellä. Jo viime kerralla Loftetin aamupäivä oli kiva, mutta tällä kertaa vieläkin kivempi. Kaipasin selkeästi jotain tavallisuudesta poikkeavaa ja tämä tuli just sopivaan kohtaan. Ja vitsi.. miten hyvä fiilis voi tulla, kun on itse osannut tehdä jotain tosi kivaa?!

Mukavaa maanantaita!
Sannis

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kommentoit <3