sunnuntai 1. huhtikuuta 2018

Lankalauantai


Meidän lankalauantaista ei tänäkään vuonna vauhtia puuttunut. Aamulla lähti trullit liikkeelle ja saalis oli aikamoinen, vaikka Batman kiersi alle tunnin eikä kissakaan matkalla ollut, kuin vajaa pari timmaa. Batmanille koitin selostaa, että pääsiäisenä liikkuu noidat, kissat ja puput. Kuuroille korville meni. Batman liikkuu aina :D

Lounasaikaan saatiin tacopöytään aina yhtä odotettuja Tampereen vieraita. Kaikista onnellisin oli ysivee, joka oli taas hyvin otettu siitä, kun serkkunsa kirjoitti ystäväkirjaan ja jaksoi tsiigailla kaikki typyn lelut ja tavarat läpi.

Lounaan jälkeen suunnattiin suoraan mökille. Ehdittiin ulkoilla, syödä sairaan hyvä pääsiäisdinneri ja tsiigailla kokkoa. Osa jengistä jäi mökille yöksi, mutta me suunnattiin kotiin. Vähän kiiruulla mentiin metsän poikki hämärässä autolle. Jotenkin noi viimeaikaiset susiuutiset oli siinä aika vahvasti mielen päällä. Ihme kyllä, semiarkaa ysiveetä ei jännittänyt ollenkaan, joten minäkin koitin pitää mölyt mahassani. Miten se onkin päivällä tuo reitti ihan ok, mutta illalla jo ihan eri?

Ei oo kuulkaa pääsiäinen pettänyt tänäkään vuonna. Tänään luvassa ensin kuntosalia mulle ja mister A:lle ja sen jälkeen pääsiäishulinaa koko porukalle ystävien luona.

Kivaa sunnuntaita! Olikos tää nyt sitten sukkasunnuntai?
Sannis

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kommentoit <3