torstai 5. huhtikuuta 2018

Dislike

En pidä selleristä. Opin sen pääsiäisenä. En tiedä oonko koskaan ennen edes maistanut. Vielä eilen koitin pilkkoa sitä salaattiin, mutta oli ihan pakko jättää lautasen reunalle. Koita siinä ny sitte opettaa lapsille, että ei aina tarvis jättää jotain.

Selleristä tuli mieleen muitakin juttuja, joista en pidä. Listasin niitä tähän. Ihan niinku muuten vaan :D

Inhoan hammastahnan ja purkan hajua. Toki pesen hampaat aamuin, illoin, niinkuin kuuluukin, mutta jotenkin se hammastahna ällöttää mua. Viistää ihan todellisesti jos joltakin on jäänyt hammastahnaa lavuaariin. Kun ei niinku huvittais mennä lähellekään. Purkka on sama homma. En syö. Joku siinä hajussa ärsyttää. Ja auta armias jos on migreeni. Huuuuuh! Myös sen purkan kovaääninen mässyttäminen rasittaa.

En pidä palkkapäivistä. Odotan sitä kyllä aina, kuin kuuta nousevaa mutta sitten... Muina päivinä sitä tietää, että rahaa on hintsusti. Palkkapäivinä sitä jotenkin elää hetken illuusiossa, että olis fyrkkaa, kunnes maksaa laskut, siirtää ruokarahat sivuun, koittaa saada jonkun kympin säästöön ja käy kiinalaisessa buffassa syömässä sen kunniaksi, että oli se palkkapäivä. Jaaaaaaa tadaa, taikatemppu!... Tilanne on hyvin nopeasti sama, kuin edellisenä päivänä :D

En tykkää puseroista, jotka jättää olkapäät paljaiksi. Semmosista, joissa on siis reikä olkapään kohdalla. Ne ei kyllä mun mielestä imartele ketään eikä näytä hyvältä kenenkään päällä vaan on jotenkin vaan urpoja. Siis mun mielestä.

En tykkää jeesustelusta enkä jeesustelijoista. Enkä viisastelijoista. Ärsyynnyn neuvoista ja neuvojista silloin, kun kukaan ei oo mitään neuvoja pyytänyt.


Semmosta.. olisin voinut keksiä vielä kymmenen lisää, mutta mini heräs ja tarttee ruveta aamupuuhiin. Aivan hyvä torstaiboogie postauksen aiheesta huolimatta. Just nyt ei ärsytä mikään, edes ylläolevista :D ;D Ja kuvien kukista tykkäsin kyllä kovasti.

Kivaa torstaita! Mistä te ette tykkää? 
Sannis

4 kommenttia:

 1. Mä en tykkää jos kommentoidaan jotain ilman että on pyydetty. Tai arvostellaan päin naamaa. Kun meidän kolmas lapsi oli muutaman kuukauden ikäinen, niin mies kysyi kuuluuko mun näyttää siltä kuin olisin edelleen raskaana. Eikä kuulemma millään pahalla. Ja sitten kysyi olisiko pitänyt valehdella. No ei, mutta kun en todellakaan kysynyt mitään mielipidettä, niin ei tarvi sanoa. Sitten se ihmettelee miksi olen niin pahalla tuulella. Edelleen 3 kk myöhemmin. Onko kivaa kun vaimo muistaa ton kommentin joka kerta kun näkee itsensä peilistä?? Maha on sama, mutta se raskausmainen pullotus on hävinnyt, pelkkä pullamössö on jäljellä. Sori vuodatus, mutta oli pakko... :D

  Mun mielestä selleri on jollain kieroutuneella tavalla hyvää. En söisi joka viikko tai edes joka kuukausi, mutta joskus. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uuuh, miehet! Kun ne vähä ajattelis ensin ja sanois sitten.
   Voin niin kuvitella, kuinka tuo kommentti tosiaan polttelee mielessä. Huspois nyt koko asia pään sisältä. Kyllä se maha vielä pullamössöä todellakin on, kun baby on pieni.

   Poista
 2. Samaisen sellerin takia olen viimeksi tehnyt smoothieta noin neljä vuotta sitten. Aika kova kammo jäi. Ällöttää edelleen kun vain näenkin sen blederin missä 2 litraa sitä hirvitystä silloin kerran survaisin. Tarkoituksena oli tehdä joku super-terveellinen vihersmoothie, mistä silloin ennen sellerikokeilua tykkäsin

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä??? :D :D :D
   Tein kans joskus jonkun muka superhyperterveellisen vihersmoothien, johon löin "vähä" jotain karseeta viherjauhetta ja voin kertoa, että oli sitte eka ja vika kerta, kun viherjauhetta käytin.

   Poista

Kiitos, kun kommentoit <3