lauantai 21. huhtikuuta 2018

BlaaBlaaBlaa


Lauantai. Sanoin just tytöille, että tänään tehdään kyllä piiiiitkä pyörälenkki, kun on niin ihanan näköinen ilma. Kukaan ei vastannut mitään. Molemmat tuijottaa silmä kovana lasten ohjelmaa telkkarista. Ehkä ne vielä havahtuu tosta tähän maailmaan :D

Mulla on pian jumppa eikä niinku yhtään mitään asiaa. Silti huvitti tulla jotain höpisemään, kun en oo pariin päivään mitään päivitellyt. LauantaiBody on aina niin superkiva, että tässä odottelen jo koska saa mennä. Sen jälkeen kun yöunien laatu on parantunut ja oon ulkoillut päivittäin, on energiatasot parantuneet ihan älyttömästi. Tokihan sen tietää, että niin siinä käy, mutta kun sen käytännössä huomaa niin voi morjens....Huikeeta! Raukat nää muut täällä, kun oon kaiken aikaa kiskomassa niitä johonkin kävelylle.

Eilen laitettiin vapun suunnitelmat kuntoon. Aattona oon duunissa ja jumppailemassa. Vappupäivänä lupasin tehdä hodareita ja saadaan lounasvieraita. Kivaa! Pallot ostetaan tytöille aina jo etukäteen ja useimmiten jätetään torihommat väliin. Munkit on kyllä varmaan aika must, mutta simaa en oo tavannut tehdä.

Mitä te meinaatte vappuna? Tai nyt viikonloppuna?
Sannis

2 kommenttia:

  1. Vapun suunnitelmat vielä auki. Ite en torille haluais, mutta sit iskee huono äiti -syndrooma päälle, pitääkö 3Vuotiaan jo päästä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ei mun mielestä..? Meillä ei vielä ysivuotiaskaan sinne pyytele. Viime vuonna käytiin iltapäivästä pyörähtämässä. Toria tärkeämpää tytöille on kuitenkin ollu aina ilmapallot ja serpentiinit ja muut systeemit. Tavataan aina kamuja vappupäivänä, joten siinä riittää puuhaa :)

      Poista

Kiitos, kun kommentoit <3