maanantai 2. huhtikuuta 2018

SukkasunnuntaiAlkaa tämä pääsiäinen olla taputeltu. Eilen vietettiin iltapäivää tosi kivoissa pääsiäiskekkereissä ystävien pihassa. Grillattiin makkaraa ja vaahtokarkkeja, lapset etsi pääsiäismunia, nautittiin auringosta ja lomasta. Ihana ilma saatiin taas ja tommoset pihakekkerit oli kyllä ihan paras idea!

Tytöt oli tosi väyneitä. On ollut sen verran haipakkaa muutama päivä, että kumpikaan ei ollut ihan terässä ja jossain vaiheessa molemmat tahtoi mennä autoon huilaamaan. Raukat.. mutsi ja faija rehanneet pitkin kyliä koko loman niin, että on ihan mehut pois :D Illalla kyllä kysyin miniltä, onko ollut liikaa ohjelmaa ja vastaus oli kuiteskin, että sopivasti. Myös mun mielestä on ollut ihan sopivasti. Vauhdikasta, mutta ei liian uuvuttavaa. Saatiin kuin saatiinkin koko porukka terveeksi pääsiäisen ajaksi ja kaikki suunnitelmat on toteutuneet. Jee!

Tänään käyn salilla nyt aamusta jotain kevyttä tekemässä ja sen jälkeen hengaillaan kotosalla. Kanadan sisko on vielä yhden päivän maisemissa, joten iltapäivällä saadaan vieraita. Illalla taidetaan laittaa ovet ja ikkunat säppiin ja lämmitetään ehkä sauna. Tänään loppui mulla uni siinä viiden paikkeilla, joten saattaa suhteellisen aikaisin joutui kömpiä petiin.

Se on huomenna taas arki! Aivan kivaa!
Kuinka teidän pääsiäinen on sujunut?
Sannis

2 kommenttia:

 1. Ihanan hauskoja nämä sun pääsiäisjutut. Kivoja juttuja ootte tehnyt. Parasta kun lapset on mukana joka asiassa. Ootte kyll ihanii. Koko pääsiäinen oon ollu vapailla, enkä nyt ihan muista koska olis ollut näin. Mutta sopi just ny tää miniloma mulle tähän hetkeen.
  Hyvää alkavaa työviikkoa sinulle Sannis.
  -tanja-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi mahtavaa, kun sait pitää vapaita! Jaksaa sitte taas painaa!
   Kivaa viikkoa sinne kans. Lopuillaanhan se nyt alkaakin jo olemaan. Joutsenet lensi just talon yli. Kesää kohti mennään :)

   Poista

Kiitos, kun kommentoit <3