torstai 8. maaliskuuta 2018

Torstai


Kivaa piristystä ollaan saatu kotiin nyt kun olkkarin ja makkarin seinät on maalattu. Ikkunan pokat on hoidettu keittiössä, olkkarissa ja meidän makkarissa. Ei olla edes verhotankoja laitettu takaisin, kun on nyt niin mukavan vaaleaa ja valoisaa. Luulen, ettei laitetakaan vaan ollaan ihan ilman verhoja. Tyttöjen huoneissa ajattelin ikkunan karmit myös maalailla. Samoin kodinhoitohuoneessa. Sitten olis koko talon ikkunat samaa sarjaa. Ehkäpä viikonloppuna jaksaa ja ehtii. Kuvia ei oo vielä näyttää suuremmassa skaalassa, koska joka nurkalla on joku maalipurkki tai romukasa sotkemassa fengshuita.

Vähän alkaa kevättää. Mister A oli eilen minin kanssa laitellut multaan ties mitä mansikan ja tomaatin siemeniä ja mä en voinut vastustaa nettiHenkkamaukan alekorin parin euron tyynyn päällisiä. Keräilen niitä pikkuhiljaa kesäpetiä varten. En malta ostaa kalliita ulos. Määrällisesti niitä sais olla aika paljon, joten siksikin halpuus houkuttelee :D Oon jo muutaman vuoden haaveillut jotain muutosta terassille. Katsotaanpas jos se tänä vuonna konkretisoituu.

Keittiön hyllyllä on ihan hyvät fengshuit just nyt. Kivasti kuivanut tuo Eukalyptus, joka säästettiin, kun muu kimppu joutui roskiin. Huonekuusi muuten näyttää taas siltä, että se ei ihan seuraavaan jouluun saakka meidän matkassa jaksa kulkea. 

Semmosta.. eli ei mitään sen kummempaa asiaa tälle päivälle. Taas on torstai. Aina on torstai :) Torstaisin me tyttöjen kanssa mennään ysiksi. Mulla on jumppia suunniteltavana, asiakkaita palveltavana ja 60+ - treenit vedettävänä. Vimppana vielä Body-tunti ennen kotiin lähtöä. Torstaisin pappa tulee tokaluokkalaisen kanssa hengailemaan koulun jälkeen ja iskä heittää typyn voikkaan. Minä haen sitten kotimatkalla oman jumpan jälkeen. Minillä on päiväkodissa hiihtoa. Illalla käydään mun mummun luona pikana, koska viimeisestä käynnistä on liian pitkä aika.

Mitäs te teette torstaisin?
Niiiin, ja hyvää naistenpäivää!
Sannis


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kommentoit <3