keskiviikko 14. maaliskuuta 2018

Tiput


Täällä koitetaan pikkuhiljaa päästä takaisin normaaliin päiväjärjestykseen. Vatsatauti tuli niin puskista ja niin voimakkaana, että keräilen itseäni edelleen, vaikka ite oon ökännyt viimeksi lauantaina. Kevyesti yli parikymmentä kertaa oksensin puolessa vuorokaudessa. Hyi hemmetti! Typy pääsi onneksi vähän vähemmällä. 

Ysiveellä alkoi eilen olotila helpottaa ja siinä missä minä jumitin jäätävässä henkisessä helvetissä poraten aina lasten silmän välttäessä, alkoi typy askarrella. Kerroin, että näin FB:ssä kamuni Taijan tehneen tyttärensä kanssa tosi kivoja pääsiäistipuja ja semmosia päätettiin mekin kokeilla. Ensimmäisen vaiheen, hamahelmipuuhat typy teki sohvalla puoliksi maaten, mutta pian jaksoi jo nousta ylös ja alkoi puhua rairuohosta. Selvä, sitä sitten. Tai siis ohraa. Koska sitä löytyi kaapista. Puhelimella oli pakko napata kuvat heti ja ikuistaa todiste siitä, miten lapset voi olla uskomattoman reippaita ja vahvoja.

Itehän tosiaan hajosin ihan totaalisesti toissailtana enkä meinaa päästä takas raiteille nyt ollenkaan. Reilu vuosi on mennyt sairastaessa tautia toisen perään ja mulla alkaa huumori ihan tosissaan loppua. Nyt just tuntuu ihan utopistiselta ajatus, että pitäis olla töissä parin tunnin päästä. Tiedän kuitenkin, että se helpottaa, kun pääsee tavallisiin puuhiin. Nyt vaan pelkään ihan sairaasti, että viikon tai parin viikon päästä iskee seuraava tauti.

Häntä pystyyn nyt vaan kuulkaa, eikö?! Kaikki on vielä hengissä ja mä oon kova muikkeli. Vaimitensemeni?
Iso kiitos eilisistä tsempeistä <3
Sannis

5 kommenttia:

 1. Samoja tunnelmia.... täällä sängynpohjalla tällä hetkellä 4/5 perheenjäsentä... kivoja tipuja! onko nokat tehty huovasta vai mistä? Ja kuuluuko noi irtopäät myös johonkin? 😀

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei!!! Tsemppiä ihan oikeesti sinne!!
   Nokat tehtiin paperista, kun sattui oikeanväristä olemaan. Irtopäistä tehtiin vaan pikkutipuja. Liimattiin niihinkin nokat ja sulka pyllyyn :D Ajateltiin, että ne voi pökätä ohran joukkoon vaikka.

   Poista
 2. Siis niin kauheeta nää sairastelut...ja jotenki itse mut ku vielä nuo pikkuihmiset. Ite kans kolmatta viikkoa takkuan tään astman kaa, mut ehkä kesällä jo kaikki paremmin. Lapset on vaan niin ihanii, eivät surkuttele vaan heti touhuamaan ku siihen tulee tarvetta.
  Voimahalit sinulle Sannis ❤
  -tanja-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi hiton astma, kun oikuttelee! Niin ärsyttävää! Ja se on vielä semmonen, mikä on sulla aina. Nää ökätaudit sentään paranee. Pääsin jo eilen vähän jumppailemaan ja tuntuu kyllä sata kertaa paremmalta. Heikko olo edelleen, mutta silti parempi. Vedin kaksi kehonhuoltoa ja Coren. Just hyvä setti. Ei liian raskas.
   Terkkuja <3

   Poista
 3. Meillä alkoi esikoisella vatsatauti tiistaina ja kaikilla muilla torstaina. Tuli siinä samalla todettua että seuraavassa kämpässä on oltava kaksi vessaa. Nyt sai huutaa vessan ovella että täällä on ämpäri, oksenna siihen, mun pitää päästä pytylle. Ja seuraavalla kerralla pitää muistaa että kun ensimmäinen aloittaa oksentamisen, niin kaupassa pitää käydä samantien hommaamassa toipilasevästä ja juotavia. Kun siinä on kuitenkin se tartunta-aika vielä eteenpäinkin. Nyt jotenkin kuvittelin että kun siivotaan jäljet, niin muut ei sairastu. Mutta tämä noro sai meidän perheestä 5/5. Jopa 5-kuisen neidin. Viimeiseen asti toivoin että hän säästyisi, mutta aloitti oksentamisen muutama tunti mun jälkeen. Hän selvisi kyllä vähimmällä ja oli hyvin reipas.

  VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit <3