torstai 15. maaliskuuta 2018

Kivat


Kuvissa viime viikon kivoja. Ihanat mansikat kruunasi valmismutakakun babybrunssilla ja tuorepuurojakin tein vihdoin ensimmäistä, mutta en viimeistä kertaa. Kevättää kovasti jo. Silti ei haittaa, vaikka täällä tuli lunta jäätävä määrä viikonloppuna. Tämä talvi ei oo tuntunut yhtään pitkältä, koska on ollut niin kaunista.

Koipi ja mieli tuntuu raskailta aina vain, mutta tänään keskitytään hyviin juttuihin. Torstai ON toivoa täynnä. En malta odottaa pääsiäistä. Se on ehdottomasti yksi mun lempipyhistäni. Kirkollisista menoista en ymmärrä mitään, mutta silloinhan on onnellisia pieniä trulleja, tipuja ja pupuja, suklaata ja vapaapäiviä. What's not to like?

Tykkäättekö te pääsiäisestä?
Sannis

2 kommenttia:

 1. Kiitos kun muistutit trulleista. Vaikka on mulla kyllä aikas monta rasiaa jouluna avaamatta jääneitä suklaarasioita ja vihreitä kuulia kans. Hyvin on virpojille kelvanneet, mutta koitan silti muistaa käydä ostamassa jotain pääsiäisempääkin.

  Meillä ei pääsiäistä enää nykyään huomaa oikein mitenkään. Siitä on hohto karannut sen jälkeen, kun pojat on kasvaneet ja muuttaneet pois. Yhyy. Ei huvita oikein itsekseen mitään ruohoja kasvatella tai tipukoristeita viritellä. Ja kun en ole mikään leipurikaan, niin jäänee tänäkin vuonna haaveeksi pääsiäsien keltainen mangojuustokakku, jollaisen tekisin, jos tekisin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, taitais jäädä tiput askartelematta jos tytöt ei olis kaverina.
   Mangojuustokakku on ihanaa!! Mulla on yksi juustokakku pakkasessa.. voiskin laittaa siihen mangot päälle joku päivä. Kiitos ideasta :)

   Hyvää viikonloppua!

   Poista

Kiitos, kun kommentoit <3