tiistai 13. maaliskuuta 2018

Heavy


Still here.. barely.
The weight of the world.. heavy. 

Sannis

15 kommenttia:

 1. Uskaltaako kysyä, mitä on tapahtunut? Peläytti tämä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä mitään hätää. Sairastelut ne vaan jatkuu ja jatkuu ja alkaa voimat loppua. Annukan kanssa saatiin aikamoisen rankka norovirus. Nyt onneksi jo voiton puolella pikkuhiljaa. Kun sais vielä mielen nostettua..

   Poista
  2. No huh. Ensin helpotus, mutta samalla kurjuus tottakai, koska jos sullekin iski tauti samalla, kun pitäis jaksaa pitää muista huolta, niin vetäähän se paitsi kropan, myös mielen matalaksi.

   Lähetän sulle täältä supervoimia <3

   Poista
  3. Joo, tää oli semmonen tauti että oksat pois. Lauantai meni niin, että oksensin ihan taukoamatta koko päivän. Kevyesti yli 20 kertaa. Aivan järkyttävää. Ei pystynyt tehdä mitään muuta. Luojan kiitos on toinenkin aikuinen taloudessa. Vielä nyt keskiviikkonakin on heikko olo. Ekan kerran just juon tässä kahvia viiteen päivään.

   Positiivista on se, että kukaan ei oo oksentanut yöllä. Mulla ja Annukalla molemmilla alkoi aamulla ja loppui ennen yöunia. Kuinkakohan heikkona olis jos olis vielä yötkin säädetty. Lapset on uskomattomia. Annukka oli eilen vielä aamulla ihan huonovointinen ja iltapäivästä se alkoi askarrella heti kun olo vähän helpotti <3 Sitte se siinä mietti, että äitillä vasta raskasta onkin, kun pitää kipeenä yrittää hoitaa muita, kun isi on töissä. Hellu <3

   Poista
 2. Voimia! Selvästi tarvitse lisävoimia nyt.

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos! Kyllä tää tästä! Jäätävä henkinen helvetti eilen. Porasin puolet päivästä vaan, kun hajoon niin kovaa näihin sairasteluihin. Kyllä tää tästä taas! Tsemppiä sinne viikkoon!

   Poista
 4. Voi tsemppiä teille! Oon odottanut postaustasi! T. Napatatti

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ollu vähän voimat ja aiheet vähissä. Tekis mieli kirjoittaa kunnon itkuvirsi, mutta ehkä mä odotan, että on jotain kivaa sanottavaa :)
   Terkkuja <3

   Poista
  2. Mut mä rakastan sun itkuvirsiäkin, rakastan kaikkea mitä kirjoitat! Kuulostaako jo tarpeeks ahdistavalta ja friikiltä? T. Mielipuoli ykkösfanisi Napatatti

   Poista
  3. :D Mä niin muistan viime kevään vatsataudin aikaan sun lähettämän yllärin. Lämmittää vieläkin!

   Poista
 5. <3 Asiat järjestyy. Aina!

  VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit <3