perjantai 23. maaliskuuta 2018

FridayFlowers


Hyvää perjantaita! Silläkin uhalla, että toistan itseäni... -> voi morjens, että meni taas viikko nopsasti. Hyvin ristiriitaisissa tunnelmissa on menty. Kuusi päivää ehdittiin olla kaikki ookoo, kunnes tokaluokkalaiselle nousi järkyttävä kuume. Koko tyttö tärisi aivan horkassa, pyörrytti ja päätä särki. Seuraavana päivänä koko setti oli ohi. En enää ymmärrä näitä hommia ollenkaan enkä ylläty mistään. Typy, joka on aina ollut hyvinkin terve ja sairastanut vain satunnaisesti, on nyt koko ajan pois pelistä.  Ja kyllä, on mietitty kaikkia mahdollisia vaihtoehtoja sisäilmaongelmista Mykoplasmaan. Vähän pelottaa, mitä tämä viikonloppu tuo tullessaan.

Hetkittäin oon ollut ihan ranteet auki näiden sairastelujen kanssa. Kun ei prkl vaan aina jaksa! Jostain löytyy kuitenkin voimaa palata takaisin positiivisiin juttuihin. Tuntuu, että viime aikoina on omat treeni/lepo/ruokakuviot olleet aika hyvässä balanssissa ja se tuo kyllä virtaa ja hyvää fiilistä. En oo vuosiin nukkunut näin hyviä ja säännöllisiä yöunia. Kaikki jalkojen pakotukset ja aamuyön heräilyt on loistaneet poissaolollaan, kun oon vihdoin järkevöittänyt omia treenejäni. Sairasteluista huolimatta tytötkään ei oo paljoa öisin heräilleet. Myös kaikki duunit oon saanut hyvin tehtyä, koska joustavat työajat, huiput työkamut ja lähipiiri, joka auttaa. 

Semmosta perjantaihin. Mitenkäs teidän kevät rullaa? Jengi on ihan hajalla tosta lumen tulosta. Mua ei haittaa. Kunhan nyt kaikki pysyis terveenä, niin se ja sama mitä taivaalta tippuu. Kuitenkin aurinko paistaa melkein joka päivä ja siitä oon saanut tosi paljon voimaa. Ennen hajoilin ihan huolella keväisin, kun alkoi kirkastua. Nykyään tilanne on ihan eri. Outoa miten sekin asia voi muuttua. Joku hormonitoiminnan juttu vai mikä ihme? Nyt just muuten linnutkin laulaa ja klo on 6.54 aamulla. Kyllä se kevät sieltä tulee.

Kuvien kukat on kuihtuneet aikapäiviä sitten. Luulen, että haen tänään tilalle jotain kaunista. Mini toivoi eilen, että voitais mennä Poropuistoon. Tai isoon puistoon. Tai Mäkkäriin. Hellu toinen! Mäkkäriä vähän varovasti lupailin. Kun nyt vaan ysiveen olo olis semmonen, että pääsis myös puistoihin ja ulkoilemaan. Sormet ja varpaat ristiin, että tänä viikonloppuna kaikki pysyy hyvässä voinnissa. Aika paljon tuntuu sairastelua olevan nyt siellä ruudun toisellakin puolella, joten tsempit sairastupiin! 

Kivaa viikonloppua!
Sannis 

2 kommenttia:

 1. Lunta ei tarvittais enää, kyllä nyt on jo kevään vuoro :) Me on säästytty sairasteluilta koko talvi, mitä nyt alkuviikosta neiti kehitteli pienen kuumeen, ja nyt on räkätauti. Ei siinä mitään, mutta hänen pitäisi huomenna lähteä isosiskon luokse Lontooseen. Ei oo kiva lentsikassa olla räkäinen eikä muutenkaan reissussa, kun neidit ovat suunnitelleet jos jonkin moista ohjelmaa.

  Kivaa viikonloppua, voi morjens :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nytkö se lentsu sitten iski just ennen reissua. Ärsyttävää! Toivotaan, että helppaa pian!
   Täällä on viikonloppu sujunut tähän mennessä kyllä tosi kivoissa merkeissä. Aurinkoa sinne <3

   Poista

Kiitos, kun kommentoit <3