maanantai 26. maaliskuuta 2018

Pääsiäisviikko


Tervetuloa pääsiäisviikko! Kaksi päivää töitä ja sen jälkeen kuusi vapaata putkeen koko porukalla. Ei haittaa ollenkaan! Mihinkään kauemmas ei lähdetä, koska maksoin laskut ja totesin, että kotonakin on ihan kiva olla ;D Ja siis koska Kanadan siskokin saapuu hoodeille koko pääsiäiseksi niin ei millään viittis häipyä mihinkään. Olin varannut Ahvenanmaalta hotellin pariksi yöksi, mutta vatsatautisetin jälkeen ei huvita sitte ollenkaan ottaa pienintäkään mahdollisuutta tulla merisairaaksi. Taidetaan mennä vähän paremmalla aikaa.

Kovin tarkkoja suunnitelmia ei olla tehty, mutta toiveissa on tytöillä Seinäjoen Duudson Park, Tropiclandia, sisäleikkipuisto Swingeling, ravintolassa syönti ja joku retki. No joo.. ehkä ei ihan kaikkia ehditä, mutta osa ainaskin. Molemmat typyt odottaa innoissaan Kanadan ja Tampereen vieraiden näkemistä ja trullivaatteita täällä on etsitty valmiiksi jo eilen.

Ja hei,  onnistuin jo jopa kahtena päivänä kävelemään pääsiäismunahyllyn ohi, vaikka Lidlissä on niitä sairaaaan hyviä pähkinäsuklaamunia. Viime vuonna ne bongasin ja ooämgee, että oli hyviä. No, vielä onnistuin jättämään suklaat kauppaan ja väänsin kotona raakasuklaata. #vähemmänpullaa on ollut tapetilla taas viime aikoina ja koitetaan ny mennä mahdollisimman lähelle pääsiäistä ilman pullaa suklaata.

Kivaa tätä viikkoa!
Sannis

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kommentoit <3