perjantai 8. syyskuuta 2017

Fiilis


Vitsi, mikä sade täällä! Jotenkin toivon, että vois sataa vaikka huomisenkin päivän, niin sais hyvällä omatunnolla olla sisätiloissa. On menty semmosta haipakkaa tässä nämä viime päivät, että koti on jäätävässä kunnossa. Puhtaat pyykit ei pian mahdu enää kodinhoitohuoneeseen ja joka paikka on täynnä ihmeellisiä tavarakasoja. Ehdin tossa joku aika sitten jo vähän enimpiä kesäkamppeita siivoilla sivummalle, mutta vielä sais käydä ainakin yhden korin läpi, jossa on ties mitä sandaalia ja crocsia. Onneksi mister A heitti eilen illalla pikarundin imuroiden, niin pystyy edes jotenkin olla :)

Eilen keittelin mehua ihan ite ekaa kertaa. Toki mummulla oli mehumaija ja pullot. Ja ohjeet :D Kerättiin faijan luota mustaviinimarjoja ihan hujauksessa seitsemisen litraa ja sain niistä pari litraa pakkaseen smoothievärkkiä. Oli niin mehukkaita marjoja, että mehuakin tuli yli kolme litraa. Ihanaa! Ei tarvi ihan heti lähteä kaupan mehuhyllylle. Meillä menee mehua oikeastaan vain silloin, kun tulee vieraita. Riittää siis aika pitkälle nuo omatekemät.

Duunissa on ollut hyvä boogie tällä viikolla. Ryhmiksen syysaikataulu alkoi ja se tuo aina vähän piristystä, kun hommat pikkusen muuttuu. Tänään on lyhyt päivä. Yleisiä hommia ja perjantai-Body päälle. Sitä ennen pitäis saada kasivee kasiksi hammaslääkäriin. Aivan itteäki jännittää, ollaanko siellä minuuttia vaille vai minuuttia yli :D

Hyvä fiilis. Vähän väsyttää, mutta ihan jees! Uskaltaako sanoa ääneen, että migreenikään ei vaivaa. Ihanaa, että on syksy <3 Kivaa perjantaita!

Terkkuja!
Sannis

2 kommenttia:

 1. Täältä voi nykyään käydä keräämässä itteensä sellasta hyvää fiilistä :). Ei sillä, etteikö ennen olis voinut, mutta erityisesti nykyään. Joskin kyllä tulee vähän sellanenkin olo, että jokohan mun pitäis selättää lapsuuden marja-&omenaorjatraumat ja alkaa taas keräileen ja keittelemään. Kuulostaa niin hitsin hyvälle toi itte tehty mehu. Oon ihan varma, että sitä juodessa tulee sellanen olo, että on itteään parempi ihminen :).

  Iloista viikendiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kokeile ny edes vähän. Tulee nimenomaan just semmonen olo, että saa anteeks kaikki pahat tekonsa :D

   Poista

Kiitos, kun kommentoit <3