maanantai 20. maaliskuuta 2017

What the hell happened?!


No niin. Blogiin tallennetut kuvat tallentuu Picasa-verkkoalbumeihin. Siellä sitte tossa aamusella poistelin niitä kuvia, jotka oon ladannut, mutta en ookaan blogissa käyttänyt ja yhtäkkiä yhden klikkauksen jälkeen koko Life 2.0 -kansio oli hävinnyt. Whaaaat?! Mielestäni en sitä poistanut, mutta poissa se vain oli. Kaikki roskakorit tyhjiä ja koko blogi tyhjä kuvista.

Tuli jäätävä fiilis! Sydän hakkasi tuhatta ja sataa ja itkukin meinas tirahtaa. Rakas blogi, jota oon melkein päivittäin rakentanut, on nyt täynnä harmaita kieltomerkkejä. Otin siinä parit puhelut mister A:lle ja heitin parit some-päivitykset. Sitten alkoi helpottaa. Sitten alkoi repeilyttää. Ei helvetti, mitä touhua. Meidän elämä on kyllä niin just tämmöstä aina.. säätämisen määrä on vakio. Muuten oliskin varmaan aika tylsää :D Minikin siinä imuroi aikansa kuluksi yhden kaulahuivin, että varmasti olis tämäkin maanantai perus komediakamaa.

Palautin otsikon ja sivupalkin kuvat. Muuten on vielä aika ankeaa. Nyt on vähän semmoinen olo, ettei tiedä mitä tekis. Että ei haluais pitää blogia puolinaisena ilman kuvia, mutta että yksittäinkö niitä nyt sitte alkaisin palauttelemaan postauksiin?! Mietin jo, että onko tämä nyt merkki lopettaa ja keskittyä muihin asioihin. Hämärää! Miten tästä onkaan tullut niin iso asia, että aivan kuin osa itsestä puuttuu, kun kuvat katosi. Onhan ne tottakai mulla koneella suurin osa tallessa, mutta kun niiden kuuluis olla täällä.

Picasa kuulemma poistuu ihan näillä näppäimillä. Mun ei nyt tarvitse varmaan perehtyä siihen, tarviiko sieltä kuvia itse siirtää johonkin muualle vai siirtyykö ne automaattisesti :D :D Suosittelisin muita tsiigailemaan asiaa, että olis kuvat vähän paremmassa tallessa kuin mun.

Niin maanantai.
Sannis

6 kommenttia:

 1. Voi ei! Et kyllä lopeta blogia vaikka noin pääsi käymään! Voi että! :D Ei osaa kun voivotella! Oikein maanantai settiä kaulahuivit ja kaikki.Itku!:D K

  VastaaPoista
 2. Ei ollut missään tapauksessa merkki ylempää. Pois tommoset ajatukset!

  VastaaPoista
 3. Mä niin inhoan aina välillä kaikkia koneita, kun just tämmöstä käy, vaikkei mihinkään koskisikaan ( tai ei ainakaan huomaa koskevansa). Mutta viis menneistä kuvista ( vaikka ymmärrän totta tosiaan,että harmittaa kun ne puuttuu), toivottavasti et kuitenkaan lopeta blogia. Aurinkoisempaa tiistaita :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo.. mä en kyllä yhtään ymmärrä tätä hommaa.. Koko kuvakansio hävisi ja hetken päästä kansio palasi, ilman kuvia. Ihan tosi outoa. Laittelin alkupään postauksiin kuvia takaisin. Vaati vähän salapoliisityötä :D

   Poista

Kiitos, kun kommentoit <3