sunnuntai 12. maaliskuuta 2017

(Pääsiäis)hommat


Eilen aurinko paistoi ja räystäät tippui vettä. Pääsiäisfiilis selkeästi. Tänä vuonna pääsiäinen on tosi myöhään ja vielä kuukausi pitää pikkutrullien odotella. Ekaluokkalainen on jo monta viikkoa varmistellut, ollaanko varmasti kotona, että pääsee trullittamaan. Neljävee pyytelee Kalajoen reissua. On tässä nyt parikin lyhyttä retkeä suunnitteilla muille ajoille, joten saapas nähdä, ollaanko pääsiäinen ihan vain kotimaisemissa.

Vaikka oon kova väsäämään kaikenlaista, meinaa mulla aina unohtua pääsiäisruohojen laitto. Tällä kertaa ostin ohrat varuiksi jo nyt. Nappasin Minimanista mukaan myös muutaman söpön pupun ja munan. Ekaluokkalainen sai synttäreiksi askartelupaketin, jossa oli mahtavia höyheniä. Nyt tarttis enää ne oksat. 

Tänään ei ehdi oksia tehdä, mutta muuta kylläkin. Meillä on Jo Kon (klik) kanssa kivaa menoa suunnitteilla nyt aamuksi. Eilen meillä hajosi uuni ja pelästyin jo, että joudutaan lähteä Ikeaan hakemaan uutta. Jep, ehkä ekaa kertaa ikinä ei olis jaksanut lähteä Ikeaan. Jopa mister A, joka on yleensä aina messissä, sanoi, ettei me nyt jakseta ajella koko päivää. Sitten se otti ja korjas sen hitsin uunin. Problem solved :D

Ei tarvinnut siis lähteä Mansesteriin ja perua menoja. Hieno homma! Avasin Insta-tilin julkiseksi niin siellä pääsee nyt helpommin tsiigailemaan missä mennään ja mihin mua viedään (Klikkaa oikean palkin kurpitsakuvaa tai etsi Instasta Sannis_2.0). Lupasin, että voin ehkä... EHKÄ kokeilla jopa Instan videotoimintoa ihan ekaa kertaa ikinä :D

Mukavaa sunnuntaita!
Sannis

2 kommenttia:

  1. Ootko kokeillu perinteisen rai/ohranruohon sijaan popcornien jyviä? Niistä tulee kuulemma kaunis vihreä ruoho myös. Voi "istuttaa" vaikka talouspaperiin,, mutta kastella täytyy runsaasti. Itse en ole kokeillut, mutta aattelin testata sitäkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En oo kokeillu.. en oo koskaan kuullukaan, että niistäkin vois. Tänä vuonna pitää vissiin koklata. Tosi hauska idea!

      Poista

Kiitos, kun kommentoit <3