torstai 16. maaliskuuta 2017

Hullun muijan pancakesitVoi apuva kuulkaa näitä mun touhuja! Heräsin puoli neljän paikkeilla, kun miniä pelotti. Mini nukahti uudelleen, mutta minä en. Meillä oli duunissa eilen vähän probleemia toisen ulko-oven kanssa ja jotenkin mua nyt sitte siinä keskellä yötä vaivasi, että pääseehän aamuvirkut asiakkaat varmasti sisään. Mietin, että lähden tarkistamaan. Sit mietin, että olisko mitään hullumpaa. En keksinyt kovin montaa juttua :D Sit ei kuitenkaan uni tullut ja vedin vaatteet niskaan. Hipihiljaa jätin mister A:lle viestin, hiivin ulos ja ajelin työmaalle.

Klo 4.25 paikalla oli useampikin treenaaja. Aika huikeeta jengiä! 4.25!! Voitteko kuvitella? Ei varmaan tarvi tohon aikaan paljoa jonotella laitteisiin. Totesin, että hommat rullaa suurinpiirtein niinkuin pitääkin ja ajelin himaan. Sain jopa nukuttua vielä tunnin verran. Ainakin oli toinen silmä kiinni :D Nyt on kyllä semmonen olo, että saattaa vähä silimiä väsyttää ennen kuin tämä päivä on taputeltu.

Tänään meillä on vähän uudenlainen aamujärjestely -> mister A vie minin päiväkotiin ja minä saan hakea. Me lähdetään ekaluokkalaisen kanssa kouluterkkarille lääkärintarkastukseen ja sen jälkeen duunissa vedetään normitorstai...Asiakaspalvelua, Body-tunti ja 60+ -treenvuoro.

Pancakesit on Fastin. Nämä sopii kivasti aamiaiseksi tai välipalaksi. Paistelen silloin tällöin vaahterasiirapin makuisia. Nyt sain ihanalta Maijalta (klik) pussillisen banaani-toffeeversiota. Lapsillehan ei noita proteiinituotteita niin suositella, mutta näitä meillä saa kyllä tytötkin joskus maistella ja kyllä uppoaa!

Mukavaa päivää!
Sannis

4 kommenttia:

 1. Huh, mitä aamuvirkkuja! Joskus olen kokeillut aamuisin treenaamista ja se oli kyllä tosi makeaa jo heti 6lta aamulla vetää kunnon treeni. Anto paljon enemmän puhtia päivään. Mutta kun herääminen 5ltä vaan on niin paljon vaikeampaa kuin kello 6...

  Nam, mitä lättyjä! Enpä ole vielä noita proteiinijauhepannareita kokeillu, mutta taitavat olla ihan hyvänmakuisia joten kokeiluun pitäisi ottaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aamutreenit on kyllä mun juttu, mutta jotenkin en osaa ajatella, että se edes niinku koskisi aamuneljää. Ennemminkin joku klo 9 :D

   Poista
 2. Voi sinua! Kyllä olet tunnollinen ja huolehtiva työntekijä! Itse olin ennen perhetyössä töissä mutta lapsien myötä on erityisherkästä kuoriutunut erityisen erityisherkkä äiti ja työn henkinen kuormittavuus vei kyllä yöunia mennessään kun välillä tuli mietittyä jotain perhettä ym. Nyt olen paikkakunnan vaihdoksen myötä etsinyt uusia töitä ja ihan alan vaihdosta että itse jaksaa paremmin.
  Kerro jäikö Aamu paremmalla mielellä hoitoon, kun isä vei. Mukavia päiviä sinne teille! K

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huh, voin vaan kuvitella, kuinka tommosessa työssä tosiaan ottaa ihan liian syvälle kaikki asiat.

   Aamu ei olisi halunnut jäädä silloinkaan, kun iskä vei, mutta eipähän ainakaan itkenyt täyttä kurkkua. Huomenna typyllä on vielä vapaapäivä, mutta sitten taas tiistaina ainakin mun vientihuki. Huh!

   Poista

Kiitos, kun kommentoit <3