sunnuntai 5. maaliskuuta 2017

Hiihtolomaviikko


Tyttöjen hiihtolomaviikko alkaa olla lopuillaan. Meidän vanhempien talvilomat tuli lusittua Floridassa, joten ollaan painettu duunia normaalisti koko viikko. Tytöt on olleet päivisin mummun luona hoidossa ja kaikennäköstä kivaa on kuulemma puuhailtu. Ohjelmassa on ollut pulkkamäkeä, askartelua ja useampikin talvitapahtuma. Perjantaina tuli ihanat itseleivotut, kanelintuoksuiset pullat kotiin mukaan. Nam!

Kauaa ei tytöt ehtineet perjantaina kotosalla ollakaan, kun jo pakkasivat kamppeensa ja lähtivät vielä kummitädin luo yökylään. Samalla reissulla tuli kyläiltyä mummankin luona. Oli muuten oikein luksusyökylä, koska tytöt haettiin kotoa ja palautettiin samaan paikkaan. Meidän ei tarvinnut muuta, kuin laittaa kamat kasaan. Aikamoisen ihanat mummut, mummat ja kummitädit meidän tytöillä <3 

Näillä lomaviikoilla on mun mielestä kiva tyttöjen yökyläillä, kun päivätkin on kuluneet, vaikkei välttämättä kokonaan kotona, niin tutummissa ympyröissä kuitenkin. Normi koulu- ja päiväkotiviikkojen jälkeen tuntuu, että viikonloppu on mukavampi viettää äitskän ja iskän kanssa. Toki, nyt taas kun päästiin pitkästä aikaa viettämään vähän kahdestaan aikaa mister A:n kanssa, mietin, että se olis tärkeää ehkä vähän useamminkin. Taas sais olla vähän lisää tunteja vuorokaudessa.

Eilen illalla tytöt ehti leikkiä kamujen kanssa ja käytiin vähän ulkoilemassa. Mini veti sukset jalkaan ja tehtiin pieni lenkki. Ekaluokkalainen oli ulkoleikeissä iltamyöhälle saakka. Alkaa olla jotenkin vähän semmoset pääsiäisvibat, kun aurinko alkaa jo lämmittää. Musta ei vieläkään oo kehkeytynyt eikä kuoriutunut mitään superulkoilijaa ja tässä vähän harmittelen, kun nytkin näyttää aurinko paistavan.. on siis pakko keksiä jotain ulkohommaa tällekin päivälle varmaan :D :D

Aurinkoista sunnuntaita!
Onkos siellä ruudun takana muuten muita, joille ulkoilu on vähän semmosta semipakkopullaa?
Sannis


2 kommenttia:

 1. Moikka,

  musta tuntuu, että kun lapset kasvaa isommaksi ( viitos-kuutosluokkalaiset) niin niitä ei meinaa saada ulos enää millään, ainakaan näin talvella. Täällä pääkaupunkiseudulla on tänäkin talvena kelit sahanneet koko ajan plussasta miinukseen, niin eihän ne vähäiset lumet ja jäät meinaa pysyä. Tosi harmi kyllä, että kunnon lumiset talvet alkavat "sulaa pois". Luistelu, laskettelu ja jopa hiihtokin olis aivan mainiota hommaa kunnon talvikeleillä. Mun mielestä olis jotenkin tärkeää olla myös ulkona ( tai ainakin itse kovasti kaipaan raitista ilmaa toimistotyön vastapainoksi), lapset kun mun mielestä myös liikkuu enemmän ulkoillessa kuin sisäleikeissä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä.. mä kans koen, että ulkona olo on tärkeää ja siksi koitan sinne itekin mennä vaikkei aina niin huvittaisi. Ettei lapset vaan hoksaisi, että äiti ei niin piittaa ulkoilusta ja ottaisi oppia :D Meillä onneksi vielä tytöt hiihtää ja luistelee ihan tärinässä ja nytkin oltiin eilen pulkkamäessä ja hiihtelemässä. Voin hyvin kuvitella, että muutaman vuoden päästä ei niitä saa millään pois ruudun äärestä. Itellekin se raitis ilma on kuiteskin niin ihanaa, kun sinne ulos vain vääntäytyy.

   Mukavaa viikkoa! Toivotaan tosiaan, että kivat kelit pysyisi nyt vielä eikä ihan vesivelliksi menisi.

   Poista

Kiitos, kun kommentoit <3