perjantai 31. maaliskuuta 2017

Blaablaablaa


Niin sitä sai vaan taas herätä lumiseen maisemaan. Kauniilta se näyttää kyllä, kun ulos tsiigailee, mutta mun puolesta olis voinu jäädä toi lumi satamattakin. Ei millään jaksais sitä loskapaskaa ja olikin tosi kiva, kun muutaman päivän ehti olla tiet jo aika sulana.

Tänään ei taida tytöt päästä fillaroimaan. Mini oppi jo viime kesänä ajamaan ilman apupyöriä ja nappas käyttöön nyt sen fillarin, mikä Annukalla tais olla kuusvuotiaana. On se kyllä ihme tenava toi meidän Aamu. Kun se jotain päättää, niin sen se sitten kans tekee :)

Tänään mulla on suunnitelmissa fiksailla kotia. Meillä on I-H-A-N järkyttävän näköistä. Joka paikka täynnä roinaa, tiskit pöydillä, pyykit pitkin poikin ja leivänmuruja niin, että niihin pian hukkuu. Huuhhuh! Tänään ehtii onneksi ottaa pienen kurinpalautuksen.

Duunissa on luvassa iltapäivällä Spinning. Mulla on oikeassa kädessä joku hitsin tulehdus. Vähän ylirasitusta ilmeisesti, mutta lääkäri antoi luvan spinnata jos se ei tunnu pahalta. Muutamia öitä oon nähnyt painajaisia ja heräillyt, kun olkapäätä on särkenyt ja kyllä tuo käden kunto vaivaa näissä normiaskareissakin, mutta eiköhän se pian hellitä, kun ymmärtää lepuuttaa vaan.

Mukavaa perjantaita!
Sannis

2 kommenttia:

  1. Joo olis voinu olla satamatta. Yh! No ens viikolla taas luvattu +8c ja sitä rataa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No oho.. onpa ny taas vaihtelevaa. Vois jatkua sillä +8 - linjalla sitte hetken!

      Poista

Kiitos, kun kommentoit <3