sunnuntai 19. maaliskuuta 2017

Life


Tällä viikolla on puuhailtu jo pääsiäisoksia. Kiva väsätä ajoissa, niin tekeminen on kivaa eikä stressaavaa. Ekaluokkalainen laitteli asetelman valmiiksi valokuvausta varten. Ensin kuvattiin ja sit vasta askarreltiin. Kuvan lasilaatikko on muuten typyn oma. Henkkamaukan synttärilahjakortti käytettiin siihen ja yhteen toiseen lasipurkkiin. Jäi siinä vaatteet kakkoseksi, kun Annukka näki H&M Home - osaston :D

Askartelut sujui kivasti kuuman mehun äärellä ja sulatettiinpa siinä vielä pakkasesta yksi piparitaikinakin. Vielä muutama sinne jäikin, koska hamstrasin niitä Lidlin alesta joulun jälkeen. Ihanan helppoa ja vaivatonta leipomista ja aina mieluista puuhaa silloinkin, kun ei mikään muu kelpaisi, kuin telkkarin tsiigaaminen.

Huh, jotenkin väsyttävä viikonloppu takana. Just sitä telkkaria pitäis muka saada katsoa koko ajan. Jos ei telkkaria, niin tablettia tai puhelinta. Tytöt on jotenkin herkillä nyt ja tuntuu, että koko ajan takutaan jostain. Äitiä tarvitaan ihan jokaiseen hommaan. Kämppä on kaaoksessa, samoin piha. Valo on toki ihanaa. Tytöt kaivoi jo pyörätkin esiin ja tehtiin pari fillarilenkkiä niitä teitä pitkin, jotka oli jo sulat. Kesä sais nyt tulla vähän nopeammin.

Nyt lähdetään ystävien luo dinnerille. Ihanaa, ettei tarvi enää tänään ite laittaa ruokaa! Vielä tässä lähtötohinoissa neljävee yllätti. Sen lempiväri on sininen ja vihreä. Se haluaa katsoa telkkarista aina Spidermania ja Lego-juttuja. Se leikkii naapurin Timin kanssa kaikennäkösiä dinosaurus- ja taisteluleikkejä. Nyt yhtäkkiä se laittoi juhlamekon päälle, sukkahousut jalkaan, hiuspannan päähän, korut ranteisiin ja keräsi pussukkaan kaikki "meikkijuttunsa" (eli kukkaron, pikkupeilin, huulirasvan ja muut tärkeät jutut). 

Rentoa sunnuntai-iltaa!
Sannis

2 kommenttia:

 1. Hyvä maku Annukalla ja Ihana Aamu! Hän halusi nyt olla oikein edustava!:D Taitaa olla väsymystä ilmassa lapsilla? Täällä myös! Hain eskari tytön ja päiväkoti tytön tänään kävellen, kun autosta on rengas puhki. Matka ei ole kuin 2km, mutta oli kyllä niin pitkältä tuntuva matka. Eskari typy itki jonkun kolme kertaa ties mistä ja päiväkoti typyllä jäi unet kesken kun hain niin aikaisin, niin oli kiukkunen kaikesta. Yleensä hän ei edes nuku päiväunia enää, mutta taisi yöllinen heräily väsyttää sen verta. Postilaatikolla vielä viimeinen taisto kumpi saa avata sen luukun eka. Äippä saa kohta itku potku raivarit tässä.:D Ei onneks mitään kovin vakavaa, mutta väsyttävää välillä nämä tyttöjen taistot. Onneksi nuo isotveljet on vähän hillitympiä :-). TV,pelit ja laitteet on täälläkin jatkuva vääntö. Välillä lähtee puhelimet kokonaan pois, kun tuntuu että kaikki muu elämä katoaa niiden myötä.Voisi olla helpompi ilman tabletteja tai puhelimia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sanopa se.. mä laitoin kans viikonlopuksi ekaluokkalaisen puhelimen hyllylle, kun sitä kaiken aikaa vaan naputettais. Neljäveelle iski nyt joku semiflunssa uudelleen, vaikka edellinen oli just pari viikkoa sitten ja nyt ei oo oikein muuta tekemistä, kun soffalla pötkättelyä ja telkkaria sitte tietysti. Argh!

   Tää kevät taitaa väsyttää vähän meitä jokaista :D

   Poista

Kiitos, kun kommentoit <3