maanantai 19. joulukuuta 2016

Tokat Floridasta


Alligaattorit nähty. Jiihaa! Käytiin mister A:n kanssa Airboat-ajelulla ihan kaksistaan ja nähtiin mahtava auringonlasku. Siellä ne alligaattoritkin hengaili eikä piitanneet meistä mitään. Ollaan uitu niin, että kasvaa pian evät, jopa aikuisille. Ruokaa on laiteltu omalla talolla ja toissapäiväinen lounas oli mister A:n äijätyyliin valitsemia erilaisia makkaroita ja mummun fiksaamia kasviksia. 

Eilen hengailtiin (yllättäen) poolilla. Uitiin omassa altaassa ja käytiin tsekkaamassa myös tämän meidän loma-resortin yleinen allas. Tosi kiva ja vähän porukkaa. Illemmalla käytiin jappailemassa "kaupungilla". Ripley's Believe it or not ei oo mun suosikkihjelmia, mutta talo oli kiva. Siisti ja viileä. Tytöt tykkäs kovasti ja oli siellä aikuisillekin ihmettelemistä. 

Mulla vähän kurkku karhasteli ennen lähtöä.. koska eihän reissu oo reissu ollenkaan jos meikäläinen ei oo vähän kipeänä lähtiessä. No, nämä ilmastoinnit täällä ei ainakaan auta asiaa ja nyt kurkku on ihan turvonnut ja vaihtelevasti vähän kipeä tai ihan sairaan kipeä. Huoh! Yritän olla huomaamatta asiaa, mutta tokihan se nyt vähän tossa vaivailee, kun nieleminen on välillä hitsin hankalaa.

Uhosin eilen Instassa lähteväni tänään Magic Kingdomiin (yyyyh), mutta saapa nyt nähdä. Ilmaantui vähän vuokra-autoperäisiä aikatauluja, joten saa sii ny, mitä ehditään. Ei haittais ollenkaan, vaikkei ehdittäis :D

Mitä teille kuuluu?
Sannis

6 kommenttia:

 1. Täällä tallataan plussakelissä ja töissä :)
  Oikein ihanalta kuulostaa teidän uimiset ja eväät ja... :)

  VastaaPoista
 2. Ihanaa reissua teille! Muista kirjoittaa ja kuvat paljon.

  VastaaPoista
 3. Mäkin oon saanu jokainen kerta lämpimässä usa-kohteessa ac-flun! Inha juttu reissussa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi rasittavaa! Mulla kurkkukipu yltyi aika jäätäväksi pariksi päiväksi, mutta nyt tuntuu, että helpottaa edes vähän. Koko ajan hurraa tuulettimet ja ilmastoinnit. Huh!

   Poista

Kiitos, kun kommentoit <3