tiistai 13. joulukuuta 2016

Kolme faktaa


FB-muistoista löytyi tällä viikolla kinkkuverkkopikkareiden lisäksi turhia faktoja kirjoittajasta. Tässäpä niistä kolme ->

1. Yläasteikäisenä olin hämärä wannabe-hippi. Käytin sata vuotta vanhaa Fjällrävenin vihreää takkia, jossa oli esim. Bad Religion-merkkejä ja ihmeellisiä ekohenkisiä sloganeita ja kuvia. Arkipukeutumiseen kuului myös "reiluhkosti" alaspäin levenevät housut..yhdet jopa mun mummuni vanhat, tikkikankaiset.

2. Kävin autokoulun kotiopetusluvalla faijan opettamana. Tokan ajotunnin itkin ja koko seitsemäntoistavuotiaan minäni voimilla raivosin faijalle kaikista vääryyksistä, joita olin omasta mielestäni sen taholta siihenastisessa elämässäni kokenut. Ajoin Runsorin Wärtsilän parkkipaikalla ympyrää koko 60 minuuttia.

3. Oon murtanut vasemman polvilumpioni noin kaksikymmentä vuotta sitten. Se selvisi mulle vasta noin kymmenen vuotta sitten. Se on edelleen halki.

Terkkuja, Sannis

P.S. Nyt on jännät paikat. Floridan sijaan päädyttiin Parkanoon. Kandee klikata Instaan seuraamaan. Linkki oikeassa palkissa tai löytyy nimellä sannis_2.0.

2 kommenttia:

  1. Voi ei, ootte jumissa siellä junassa... Toivottavasti pääsette kuitenkin ajoissa kentälle ja ilmojen teille - hyvää matkaa!!

    VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit <3