tiistai 20. joulukuuta 2016

Day @ Disney


No niiiiin. Olin ihan varma, että selviydyn Orlandosta käymättä Disney Worldissa, mutta toisin kävi. Suuren yleisön painostuksesta lähdettiin eilen hoodeille. Etukäteen oli jotenkin hankala käsittää, miten tuo koko alue rakentuu ja mikä on DisneyWorld, mikä Disney Springs ja mikä Magic Kingdom.

No, Disney Worldhan on koko tuo jäätävän iso alue, johon kuuluu neljän teemapuiston lisäksi esim. Disney Springs-shoppailu/hengailualue ja monta, monta isoa hotellia. Me päätettiin aloittaa Disney Springsistä ja jatkaa sen jälkeen Magic Kingdomiin jos siltä tuntuu. En käsitä mikä mielenhäiriö iski, mutta tuntui ja itse ehdotin Magic Kingdomiin lähtöä. Helppo homma.. vähän kävelyä, vähän bussiajelua, vähän junailua ja johan oltiin jo perillä :D

Kun päästään kotiin ja saan kamerasta kuvat ulos, kerron enemmän. Mitä luulet, diggailiko meidän anti-huvipuistoperhe Magic Kingdomia ja jouduttiinko jonottaa kuinka monta tuntia puistoon sisään?

Nyt kamat kasaan ja next stop Marco Island!
Sannis

2 kommenttia:

 1. Tosi kiva lukea teidän reissujuttuja jo näin "livenä". Ameriikassa kaikki on suurta, Disney Worldissä riittäisi varmaan tutkittavaa useammalle päivälle. Veikkaan, että tytöt ainakin tykkäsivät hienoista rinsessan linnoista :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva jos jaksat lukea :)
   Disney Worldissa menee tosiaan monta päivää jos aikoo ehtiä nähdä esim. useamman puiston.

   Ja kyllä, tytöt tykkäs linnasta!

   Poista

Kiitos, kun kommentoit <3