lauantai 10. joulukuuta 2016

Good to go


No niin. Passit on. Lentoliput on. Dollareita on. Hotelli/talovaraukset on. Vuokra-auto on. Junaliput on... toki väärään paikkaan, kun piti olla lentokentälle, mutta onkin vain Helsinkiin rautatieasemalle. Niskatyynyt on. Matkalaukut on. Uudet tennarit on. Lupa astua Yhdysvaltain maaperälle on.

Aamun synttärijuhlat on vietetty. Joulu on vietetty. Kaikki läksiäis/vauva/synttärilahjajutut töissä on hoidettu. Joululounaalla on käyty. Läksyt koulusta on kyselty. Työt on tehty aika hyvälle mallille. Kalenterista on siis ahkerasti vedetty juttuja yli. Suklaan syönninkin lopetin jo eilen illalla, että ehtii reissukuntoon😆😂Tänään ekaluokkalaisen voikan joulunäytös. Sitten pakataan. Alkuviikosta vähän jouluhommaa duunissa, jalkahoito, pikakampaaja ja vimpat työt.

Faija lupautui talon vahdiksi reissun ajaksi ja eka riitakin on jo matkavarauksista saatu aikaiseksi. Just parasta aikaa täällä mökötetään, kun mister A kehtas alkaa viisastella noista junavarauksista. Aikataulussa ollaan siis.
Edit. Mökötys on päättynyt :D

Tiedättekö, kuinka nykyään pitää olla ihan cool kaikista reissuista? Ensin ei saa kertoa kenellekään, että ollaan menossa ja sitte pitää vaan postata joku yli cool kuva jostain Jemenistä silleen ohimennen, koska hei.. ihan perussettiä tää reissaaminen on ja ollaan ihan kaikella lailla viileitä.

NO EIKÄ OO mitään perussettiä! Ollaanhan sitä nyt mekin reissattu joo siellä sun täällä, mutta onhan se nyt aina yhtä siistiä (ja kauheeta!) lähteä matkaan. Sitä paitsi, mä en ole koskaan käynyt Jenkeissä, joten -> WOHOOOOOOOO! Me lähdetään Floridaan!

Laitan sen cool-kuvan sit myöhemmin :)

Sannis

5 kommenttia:

 1. Vinkki: hypätkää junasta pois jo Tikkurilassa, siitä on suora bussikuljetus kentälle suht edullisesti ja nopeasti. Kuuluttavat kyllä junassakin siitä. Hyvää ja turvallista matkaa!!

  -Suski

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yes, Tiksissä jäädään. Just tehtiin toimintasuunnitelma :) Toki ollaan yks yö Helsingissä, joten otetaan varmaan taksi hotlaan, joka on hyvin lähellä Tikkurilan asemaa.

   Poista
 2. Joo, tuo coolius noissa reissuissa välillä naurattaa. Jotenkin niin... No ei ainakaan mua! Aina vouhottamassa etukäteen kaikesta! Mut meit on niin monenlaisia ja hyvä niin! Tosin joskus oon miettinyt jos tommosella matalalla profiililla (somessa etenkin)on jotain tekemistä esim. tyhjänä olevan kämpän turvallisuuteen..?

  Orlando (ja Florida) on ihania, nauttikaa reissusta!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, varmasti osalle on syynä just tuo kodin turvaaminen. Viimeksi kun oltiin reissussa, postasin kans kuvan vasta viimeisenä päivänä Faceen/Instaan, mutta vähänkö oli kuivaa, kun ei yhtään saanu hehkuttaa :D

   Poista
 3. Ihanaa, mahtavaa, hauskaa, aurinkoista ja rentoa lomaa !!

  VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit <3