torstai 1. joulukuuta 2016

Joulukuun 1.


Joulukuun eka.  Ekaluokkalainen sai hermoromahduksen aamulla hiusten harjaamisesta. Laskin kuuteen miljoonaan ja onnistuin olemaan lähtemättä mukaan kirkumiseen ja homma lopahti yhtä nopeasti, kuin alkoikin, Kolmevee ihmetteli ettei ekasta luukusta tullut Koukun laivaa ja kyseli, että onko se joulu tänään. Ei oo ihan vielä tää joulukuun syvin olemus ja päivämäärät ilmeisesti hallussa :D

Vähän harmittelin, kun tsiigailin muiden DIY-joulukalenterikuvia. Upeita! Ja meillä on taas ne samat kangaskartiot keittiön naulakoissa. Jouduin ihan laittaa käden omalle olkapäälleni ja muistuttaa puoliääneen kaikista reissuista, synttäreistä, pikkujouluista, askarteluista, joulukoristeluista ja leipomisista, mitä oon tässä viime aikoina väsännyt. Saattaa riittää kuiteskin. Ja tytöthän kurkisteli niin onnellisina niihin tuttuihin pussukoihin eikä ne osanneet mitään muuta kaivata. Myös minä sain oman kalenterin. Ekaluokkalainen oli askarrellut äidille ihan oman. Ihana!

Töiden jälkeen pääsin kasvohoitoon. Sain lahjakortin lahjaksi ja kauneussalonki Momonokissa harjoittelijan tekemään kasvohoitoon ei uponnut edes puolta lahjakortin summasta. Oon hyödyntänyt tuon Momonokin harjoittelijatarjouksen jo kaksi kertaa ja on sitte niin edullista ja kuiteskin hyvin tehtyä työtä. Nyt on kasvot puhdistettu ja kulmat värjätty ja muotoiltu.

Illalla ekaluokkalainen sai taas hermoromahduksen. Se on yhtä hermoromahdusta koko emäntä nykyään. Suhteellisen rasittavaa. Oon ymmärtänyt, että tilanne enää vain pahenee tästä eteenpäin, kunnes teini-ikä joskus hellittää. Yhyy! Tänään onnistuin kuitenkin täpärästi välttämään hermoromahdusansan jo toisen kerran. Viheltelin vaan ja ajattelin isänmaata. Oikeesti ajattelin, että kostoksi laitan tytöt aikaisin nukkumaan ja loisin sohvalla koko illan. Melkein meni maaliin se suunnitelma. Laitoin tytöt suht aikaisin nukkumaan ja hinkkasin vessaa varmaan tunnin. Miten se voikin olla aina niin likainen. Ärsyttävää!

No joo. Töissä on nyt joulukuusi. Kotona on nyt joulukuusi. Joulukuun 2. päivän joulukalenteri on täytetty. Ja se hitsin vessakin on puhdas. Nyt istutaan hetki sohvalla.

Sannis

6 kommenttia:

 1. Onkohan romahtelu ekaluokan neideillä nyt muotia. Meillä tämä toinen päivä alkoi raivarilla, ku iusten harjaamien sattu ja oli niiiin ärsyttävää.
  Pienten neitien elämä on välillä rankkaa. Voin lohduttaa sua, että tähän ikään kuuluu pieni taantuma, jonka jälkeen elämä on yhtä auvo siihen päivään kun murkkuikä astuu taloon. (toisilla seki on ihan ystävällinen).
  Mukavaa joulun odotusta, äläkä turhista ressaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miten toi hiusten harjaus voikin olla niiiiiiin vaikeaa? :D Odotan sitä auvoa!

   Poista
 2. Sun blogista tulee vaan niin hyvälle tuulelle ja hymy nousee väkisinkin :)
  Mukavaa viikonloppua ja joulun odotusta sinne!!

  Jossu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mä tulin kyllä hyvälle tuulelle tästä kommentista <3 Mukavia päiviä sinne kans!

   Poista
 3. Mahtava tarina Sannis :-))

  VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit <3