sunnuntai 5. joulukuuta 2021

Jouluvalmisteluja

Kuusi ja piparkakkutalo on koristeltu. Tytöt hoiti molemmat eikä tänä vuonna mun sormet syyhynneet yhtään koristeita siirtelemään. Olkoot just semmosia, kuin tyttöjen mielestä parhainta on. Kuusi nostettiin sisään jo aiemmin tällä viikolla ja kynttilät oli pimeänä. Onneksi löytyi jemmasta pikkuvalosarjoja, niin laitettiin niitä sitten tänä vuonna. Piparkakkutalon oli kaapista kaivanut esille tonttu yön aikana.  Olipa se tonttu hoksannut ostaa koristeitakin valmiiksi. Saa nyt taidetokset kuivua ja ehkä huomenna sitten kasataan talo.

Tänään on ollut rauhallinen päivä. Mulla meinaa vähän migreeni yrittää ja vointi ei oo ihan paras mahdollinen. Käytiin aamusta pentutreffeillä. Puoli tuntia oltiin ja se oli kyllä aika maksimi tässä pakkasessa koirille. Saimin oli selvästi jo tassuihin kylmä, vaikka se ei tunnu oikein pienestä hetkahtavan. Treffipaikka oli täynnä lunta eikä ihme jos tuli vähän kylmä kahlata hangessa parinkymmenen asteen pakkasessa, kun kaikki lumi tarttuu vielä turkkiin kiinni.

Eilen hoidin jumppahommat alta pois heti aamusta ja sen jälkeen tehtiin pari nopeaa jouluostosta. Eilen tarkeni vielä vähän paremmin ja Saimi pääsi Nero-koiran kanssa metsään juoksemaan hyväksi toviksi. Siinä sai omistajatkin sopivasti raitista ilmaa ja rauhallista liikettä ihanan lumisissa maisemissa. Kirjoittaja pitää talvesta ehdottomasti, mutta Saimin kannalta toivon, että pakkanen hitusen lauhtuisi. Kakstoistaveelläkin on jännät paikat, pääseekö tiistaina ratsastamaan vai tuleeko pakkasraja vastaan.

Mukavaa sunnuntaita!
Joko teillä on kuusi tuvassa?
Sannis

2 kommenttia:

  1. Kivaa joulukuun alkua 🙂 me laitetaan tänään kuusi, itsenäisyyspäivän perinne jo. Ehkä se joulufiilis alkais jostain löytyä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsenäisyyspäivänä onkin muuten aika täydellinen aika laittaa kuusi. Pikkuhiljaa ainakin täällä alkaa tuntua jouluiselta. Kivaa tätä viikkoa teidän porukalle <3

      Poista

Kiitos, kun kommentoit <3