keskiviikko 22. joulukuuta 2021

Joulukuun 22.


Ihania pakkaspäiviä. Koti. Duunimaisemia. Helsingin kaffia.
Omat kotikorttelit. Joululounas. Lisää talvifiilistelyä

Puhelimesta löytyi kivoja kuvia. Joulukuun 22. tänään jo. Heräsin migreeniin. Oon tuulettanut, että tämä syksy on ollut migreenin suhteen helpompi. Viimeiset pari viikkoa ei kyllä kuitenkaan lukeudu siihen. Viimeiset pari viikkoa migreeni on ollut ihan syvältä. Oon nyt oikolukenut nämä muutamat lauseet ärsyttävän monta kertaa enkä siltikään oo ihan varma, onko kaikki sanat oikein kirjoitettu. Aivot ei vaan toimi, niinkuin kuuluisi.

Tänään duunaillaan vielä töissä ja sen jälkeen pidän loppuviikon vapaata. Mister A on töissä vielä 23. päivä. Me taidetaan laittaa tyttöjen kanssa pipari- ja joulutorttutehdas käyntiin huomenna. Tytöillä on koulusta jo loma tietysti alkanut, mutta tänään lähtevät vähän palkkatöihin mummun kanssa :) Samalla reissulla täytyy kuulemma kakstoistaveen hakea kaverilleen joululahja. Kirjoittajankin täytyy käydä vielä kaupassa. Maitokaupassa. Kaikki muu taitaa jo löytyä.

Eilen käytiin mun mummuni luona. Annettiin lämpöpeitto, joka oltiin hommattu lahjaksi, koska mummu palelee koko ajan. Mummu katteli peittoa ja sanoi: "Joo, tämmösestä me joskus puhuttiin ja mä sanoinkin, että en mä tämmöstä kyllä halua!" Nonni...Ihan nappi lahja siis! :D :D

Kivaa keskiviikkoa!
Sannis

4 kommenttia:

 1. auts...joululahjat on kyllä aina vaikeita :D no, ehkä mummu oppii tykkäämään peitosta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän mummu on pitkästi päälle 90 ja kaikki uusi on jotenkin vaikeeta. Täytyy kokeilla joku kerta sitä siellä.. että näkee ihan kädestä pitäen kuinka toimii. Saattaa muuten olla paketissa vielä ens joulunakin :D

   Poista
 2. Kohta mummu sanoo, että kuinka ei oo aikaisemmin hankittu! <3 Ihanaa joulua teidän perheelle! Toivottavasti migreeni pysyy loitolla ja saat nauttia joulusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, toivotaan että tulee käyttöön kuitenkin :)
   Kiitos <3 Ihanaa ja rentoa joulua teille myös!

   Poista

Kiitos, kun kommentoit <3