torstai 10. kesäkuuta 2021

Kesäkuu

Moikka! Mitäs kuuluu?

Meillä kesäkuu on alkanut aivan mukavasti. Tytöt sai taas superhyvät todistukset. Minillä arvosanoista oli yksi "hyvä" ja loput "erinomainen". Pokkasi vielä stipendinkin. Matikkamenestyksestä. Ei oo äitiinsä tullut. Matikka ei oo koskaan ollut mun vahvuus. Vitosluokan päättäneellä tuli ensimmäinen numerotodistus ja neiti avasi pelin kolmella kympillä. Äikkä, enkku ja yhteiskuntaoppi. Ruotsissa ja liikunnassa taas oli vielä vähän parantamisen varaa. Oon superylpeä molemmista tytöistä. Molemmat hoitaa edelleen hommat moitteettomasti ilman urputuksia. Lähtevät kouluun ajoissa ja tekevät läksynsä. 

Vielä ei tunnu koulumenestys olevan kovin suuren tuskan takana. Saa nähdä ny.. Kirjoittajalla oli hyvä todistus koko peruskoulun ajan.. lähinnä ysiä ja kymppiä täynnä. Paitsi että, käyttäytyminen oli useimmiten kasi. *nolo. Mutta kun mulla oli niin hitsisti asiaa kaiken aikaa, myös tunneilla. Lukiossa alkoi jostain syystä arvosanat jonkin verran laskea. Oli ilmeisesti muuta puuhaa :D

Viime päivät on olleet superlämpimiä ja ollaan ehditty rannalle jo pariinkin otteeseen. Saimin olemassaolo vähän rajoittaa menemisiä, kun ei haluta pentua jättää kovin paljoa yksin. Ei se paljoa toki joudukaan olemaan. Monina päivinä ei ollenkaan ja toisina maksimissaan neljä tuntia. Useimmiten vaan tunnin-pari.

Kirjoittajalla on tänään lomautuspäivä ja huomenna alkaa kesäloma. Luvassa on siis neljä ja puoli viikkoa vapaata. Pomot ja työkamu oli ostaneet mulle eilen pullot lomakuohuvaa ja sain aivan ihanan asiakaspalautteen ennen kotiin lähtöä. Muistamiset tuntui tosi hyvältä. Otin yhden jumppatuurauksen iltapäivälle ja jotenkin oli tosi kiva lähteä lomalle suoraan treeneistä. Mitään erikoista en ensimmäisen vapaaillan kunniaksi tehnyt, mutta fiilis oli jotenkin tosi kiva ja tuntui ihan supervapaalta ja kesäiseltä lähteä ruokaostoksille kasin jälkeen illalla. Elän villisti :D

Sannis 

2 kommenttia:

 1. Ihanaa lomaa! <3 Täällä vielä melkein kuukausi lomaan, mutta aivan mukavissa tunnelmissa kuitenkin. Kesä on silti täällä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Jep, ainahan se on plussan puolella, kun loma on vielä edessä päin :) Meillä kans pari työkamua jää lomalle vasta, kun ite jo palaan sorvin ääreen.
   Tsemppiä vimppaan rutistukseen!

   Poista

Kiitos, kun kommentoit <3