perjantai 11. kesäkuuta 2021

Aivoylikuormitus

Tähän aikaan vuodesta mulla on aina pieni someähky. Kaikilla on niin paljon ja niin ihania kuvia ensimmäisistä kesäpuuhista, uusista uima-altaista, terassireissuista, auringonlaskuista ja ulkotreeneistä, että en pysty selata kaikkea. Luulin ennen, että oon kateellinen, mutta nyt oon ennemminkin tullut siihen tulokseen, että mun aivot ei vain pysty ottaa vastaan niin paljoa. Ihan sama juttu on juhlapyhinä. En pysty selata Instagramia, koska tuntuu että kaikkea on vaan liikaa. Kun somekanavat on kuumimmillaan, jätän puhelimen sivuun. Sitten kun on vähän hiljaisempaa, oon taas enemmän asialla. Jotenkin jännä juttu! Voiko ihanaa olla liikaa? Ilmeisesti voi.

Tällä hetkellä haluaisin valokuvata enemmän. Somessa jaettavaksi ja muutenkin. Tuntuu kuitenkin, että ideat on vähän vähissä. Ja välillä tuntuu, että ei ollenkaan tuu semmosia kuvia, kuin haluaisin. Oon alkanut ihan tosissani miettiä, lähtisinkö vielä opiskelemaan. Ei huomenna eikä ylihuomennakaan, mutta jossain vaiheessa, kun tytöt on isompia ja lentää maailmalle. Valokuvaajan tutkinto kiinnostaisi ihan oikeasti. Ja jep, eihän kuvaamisen tutkintoja tarvita, mutta kirjoittaja sellaisen haluaisi. Kuinkakohan sitä osaisi enää opiskellakaan?!

Mites teidän muiden aivot? Ylikuormittuuko? :D
Sannis


6 kommenttia:

 1. Vau, ihania haaveita! Niitä kohti, koska miksi ei? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! On oikeesti aika virkistävää, että on joku haave. Tuntuu, että pitkään aikaan en oo osannut haaveilla oikein mistään. Vaikka elämässä on kaikki hyvin, on ihan ihanaa, että on jotain mitä kohti voi vähän suunnata.

   Poista
  2. Totta, ehkä sitä ajatusta vapautuu pikkuhiljaa omille jutuille, kun lapset kasvaa! <3 Tuota odotellessa!

   Poista
  3. Luulen, että se on juurikin noin. Yhtäkkiä sitä huomaakin, että ei äitiä ihan kaiken aikaa tarvita ja pitää koittaa keksiä, että mitä ihmettä sitä itsensä kanssa oikein tekisi :D

   Poista
 2. joo liika on liikaa =) kaikki on haaveilleet koronan jälkeisestä ajasta, mutta nyt kun jotain voi pikkuhiljaa alkaa suunnitella, niin tuntuu että on jo liikaa kaikkea joka puolella...no ehkä jotain pientä vois :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just näin! Tää on meidän nykyajan ihmisten dilemma...aina on kaikkea liikaa tai liian vähän :D

   Poista

Kiitos, kun kommentoit <3