maanantai 28. kesäkuuta 2021

Huvipuistopäivä

Viime kesän lopulla käytiin PowerParkissa monen vuoden tauon jälkeen ja olihan se sen verran kiva, että nappasin Black Friday-tarjouksesta rannekkeet edullisesti tällekin kesälle. Eilen lähdettiin matkaan, koska ajateltiin, että ehkä juhannusviikonloppuna jengiä on vähän vähemmän. Oikeassa oltiin. Porukkaa oli maltillisesti ja muutenkin retki meni nappiin.

Pysäköinti on PowerParkissa (ainakin vielä) maksuton. Ruokapaikkoja, kioskeja ja kahviloita on tosi kivasti, niin että valinnanvaraa ja istumapaikkoja löytyy. Ite annan erityispointsit salaattibaarista, koska monesti tarjolla on vaan burgeria ja pitsaa. Kaikista suurimman plussan annan siisteydestä. Vessat oli siistit, ruokapaikat oli siistit, ulkoalueet oli siistit. Ällöttää jos on koko ajan olo, että pitäisi vetää hanskat käteen, että uskaltaa koskea johonkin. PowerParkissa ei todellakaan tälläkään kertaa ollut. Jopa tosiaan vessat oli kunnossa eikä ulkoalueillakaan näkynyt roskia ollenkaan.

Kiva juttu on myös se, että ihan puiston vieressä on pieni ostoskeskus, jossa voi ennen puistoon menoa käydä vaikka vessassa ja hakea kaupasta vesipulloja tai muuta tarpeellista evästä jos ei niitä kotoa oo muistanut ottaa mukaan. Ite oon kunnon eväsmutsi, koska ei meillä olisi varaa käydä missään jos kaikki pitäisi ostaa huvipuisto- ja kahvilahinnoilla. Tottakai aina jotain syödään ja herkutellaan paikan päällä, mutta kyllä mun laukusta aina löytyy myslipatukoita, välipalakeksejä, viinirypäleitä, pähkinöitä, sipsejä tai jotain muuta naposteltavaa. Myös tuossa ostarin pihassa pysäköinti on maksuton. Sekin on aika tärkeä kriteeri nykyään näissä reissuhommissa. Pysäköinteihin voi upota aikamoinen summa yhtäkkiä.

Mulle huvipuistopäivät on tosi paljon vaan odottelua sillä välin, kun muut venkslaa, joten pieni toive jäi muutamasta lisäpenkistä puiston alueelle. Toki mietittiin, että ensi kerralla voisi ottaa jopa viltin mukaan ja tehdä pienen leirin nurtsialueelle. Joku oli sen hokannut ennen meitä. Kakstoistaveellä oli tällä kertaa pikkuserkku kaverina ja tytöt juoksi kahdestaan pitkin puistoa. Ensi kesänä minikin on jo isompi niin että tytöt vois ehkä venkslata keskenään ja me voitais pitää tukikohtaa ja vesipullopalvelua pystyssä nurtsilla loikoillessa :)

Ootteko käyneet PowerParkissa? Ootteko samaa mieltä mun kanssa?
Sannis

2 kommenttia:

  1. Ehdottomasti samaa mieltä! Huippu paikka ja niin lähellä meiltä :) mulla meni Black friday ohi mut sit oli heti perään se joku vastaava niin sieltä kans ostin jo aikaa. Harmitti ku oltiin kans jo, niin sekä viime vuonna et tänä vuonna ei oo tuo vesirata ollu jostain syystä ollenkaan auki, niin missattiin se toistamiseen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikä?! Nyt oli yksi laite hetken suljettu, mutta sekin saatiin nopeasti auki. Mä ostan aina itelle vaan yhden lipun ja käytän sen tukkijokeen :)

      Poista

Kiitos, kun kommentoit <3