tiistai 22. kesäkuuta 2021

Hiki

Kesäloman toka viikko starttasi eilen superhelteisellä päivällä. Käytiin koko porukka paikallisen ammattiopiston kampaamossa ja ihan pikkusen hikisenä siellä istuttiin viittojen alla reilu pari tuntia. Molemmat tytöt lyhensi hiuksiaan reilusti ja iteltäkin lähti monta senttiä niin, että vihdoin kaikki kolme vuotta sitten otettu epäonnistunut permis on nyt poissa. Mister A:n hiuksissa ei kauaa nokka tuhissut, kun vedettiin koneella lyhyeksi.

Neljä hiusten leikkausta, alle 60€. Sen jälkeen kun kakstoistavee on alkanut ratsastamaan ja minikin innostunut harrastuksista, ei mulla oo ollut enää mahista käydä normikampaajalla tai -kosmetologilla. Eipä siinä...koskaan ei oo ollut vielä valittamista amiksen palveluissa, mutta aikaa pitää kyllä varata paljon kauemmin eikä se yleisfiilis tietenkään koulussa oo samanlainen, kuin rauhallisemmassa salongissa. Haluaisin kovasti ostaa palveluja tutuilta kauneusalan yrittäjiltä, mutta it is what it is. Onneksi aina välillä tulee supertarjouksia tai jotain pientä yhteistyöhommaa :) 

Kello on nyt 7.30 ja ulkona näyttää aurinkoiselta. Säätiedotus lupaa ukkosta. Mun jokakesäiset terassiaamukahvit on tänä kesänä tauolla hyttysten takia. Ei juma niitä inisijöitä voikin olla yhtäkkiä paljon. Lähtee järki! No joo, on ne ulkokahvit vähän Saiminkin takia tauolla. Sisällä kun istun sohvalla, Saimi nukkuu, mutta ulos kun meen, joudun koko ajan tsiigata sen perään. Eipä se paljon kummempaa tee, kuin kuljeskelee ja syö heinää, mutta kun ei koskaan tiedä, koska se syö jotain ei sallittua ja ulkoaitaus on niin iso etten kaffipaikaltani näe ihan sen joka nurkkaan.

Turhan kuuma oli yöllä. Ilmalämpöpumppu viilensi illalla, mutta aamuyöstä oli jo taas liian lämmin. Eilen rehattiin ulkovarastosta kylppärin laattoja terassille kauheassa helteessä ja hiki vaan valui jo tokan paketin kohdalla. Jep, kylppärin laattoja.. niitä, jotka on ostettu melkein kymmenen vuotta sitten, kun halavalla saatiin. Ja jep, just niitä, joita kukaan ei oo koskaan jaksanut alkaa latomaan kylppäriin. Nyt edellisten asukkaiden kylppärirempasta on kolmisentoista vuotta ja mister A ja mun faija meinaa pian alkaa suuriin puuhiin.

Mua ei huvittais yhtään mitkään remppahommat. Oon niin väsynyt ja vetelä ja muutenkin tuskaillut koko kevään meidän kotia, joka on mun mielestä tällä hetkellä jotenkin rempallaan ja liian täynnä romua. Terassiakaan en oo saanut riittävän siistiksi koko alkukesänä ja nyt saan ainakin heittää haaveet kankkulan kaivoon, kun alkaa remppahommat. Luulen toki, että kyse ei nyt välttämättä oo ollenkaan kodista, vaan tästä yleisestä olotilasta ja kaiken maailman krempoista. Mulla on jotenkin semmonen tunne, etten hallitse nyt elämääni riittävän hyvin, kun koti on sotkussa ja kroppa ihan sekaisin. Päästä nyt puhumattakaan :D :D Mutta oikeesti, vähänkö siistiä että saadaan kivempi kylppäri. Kylppäriremppaa on sen takia siirretty, että siinä ei oo ollut mitään semmosta ihan oikeaa vikaa. Muuta kuin että se on ihan hiton karsea. Saapa nähdä minkälainen uudistus saadaan minimibudjetilla aikaiseksi.

En oo nyt ihan varma toivonko, että viilenisi vai ei. Enkä oo ihan varma, että mitä tässä on seuraavana ohjelmassa, muuta kuin kylppärin purkua. Tämä kesäloman alku on ollut aikamoista aikataulua täynnä, joten vähän on pää pyörällä. Juhannuskin se olis jo tällä viikolla. Hellettä toivois tietysti, että likat pääsis mökillä uimaan, mutta voi jeeZUZ sitä hikoilua sitten muuten. Saa nähärä nyt!

Kivaa juhannusviikkoa!
Sannis


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kommentoit <3