perjantai 19. kesäkuuta 2020

Keskikesä


Juhannusaaton aamuna oon vähän kahden, tai siis useammankin vaiheilla. Vielä ei oo kevään stressit selkeästikään unohtuneet ja olotila on erikoinen. Tuntuu, että on tosi vaikea rauhoittua, en tiedä ollenkaan mitä haluaisin milloinkin tehdä, aivot vetää ihan ylikierroksilla ja oon ihan hullun väsynyt. Eilen ei meinannut treenikään kulkea ollenkaan. Yöunet on olleet todella katkonaisia ja migreeni on vaivannut muutaman päivänä.

Tytöt lähti eilen mökille serkkupoikiensa, mummun ja papan kanssa enkä oikein nyt osaa olla kuinkaan päin, kun tämmösenä perhejuhlana oon lapseni hylännyt. Nyt vois nauttia siitä, että saa olla ihan rauhassa ja hissukseen, mutta minäpäs mietinkin taas pääni puhki kaikenlaista, vaikka ei ollenkaan kannattais tai olis mitään syytäkään. Oon kyllä niin mestari just tämmösessä liika-ajattelussa. Onko vinkkejä, kuinka päästä siitä eroon?

Eilen olin muutaman tunnin ihan pois pelistä päivällä migreenin takia, mutta kummasti helpotti illaksi niin, että käytiin juomassa kahvit kaupungilla Espresso Housen terassilla ja ex-tempore jatkettiin siitä vielä rantaan terassille kuuntelemaan live-musaa. Onneksi mentiin, vaikka vähän epäilinkin kuinka mun käy. Sää oli mukava, musa hyvää ja Mojitonkin pystyin juoda aiemmasta migreenistä huolimatta. Oli oikeesti kivaa. Ennen kymmentä oltiin jo kotona, joten ulkona hyppäämisen takia ei ainakaan pitäisi väsyttää :)

Nyt. Nyt ryhdistäydyn, oon ihmisten lailla ja työnnän kaikki ihmeajatukset johonkin kauas takaraivoon. Nyt on aika nauttia juhannuksesta ja piste.

Hyvää jussia just sulle <3
Sannis

3 kommenttia:

 1. Kuuntele vaikka joku kiva rentoutus youtubesta, minulla ainakin toimii. :)

  Hyvää juhannusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi vitsi, tää on hyvä vinkki ja jostain syystä jää mulla tekemättä, vaikka joskus mietinkin, että pitäis.. Eilen päätettiin loppujen lopuksi lähteä kuitenkin mekin mökille ja tuntuu, että vähän rauhottui pään sisällä, kun pyöräiltiin pitkät pätkät ja suppailin tyttöjen kanssa ihanissa mökkimaisemissa.

   Mukavaa juhannusta sinne myös ja kiitos vinkistä <3

   Poista
 2. <3 Aurinkoa on tosiaan riittänyt tähän saakka. Oisko kesän parhaat säät just nyt.. :)

  VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit <3