tiistai 30. kesäkuuta 2020

KesälomaKesälomasta puolet on nyt vietetty. Liian nopeasti menee. Sää muuttui viileämmäksi just, kun alettiin nauttia uimisesta ja rantaelämästä. Tilasin hellevaatteitakin, kun huomasin, että eihän mulla taaskaan oo yhtään mitään. Ne tuli eilen ja ihmeiden ihme, siellä oli sopivat shortsit ja pari mekkoakin. Nyt on vähän hölmistynyt olo, että mitäs sitte seuraavaksi :D Vaatteet pidin, koska eiköhän niitä helteitä vielä tule tänä kesänä.. Olihan tämä nyt tosi harvinainen ilmiö kesäkuuhun. Ihan hyvä, että viilenee hetkeksi. Pari vimppaa yötä oli meilläkin jo kuuma, vaikka ilmalämpöpumppu viilentää tehokkaasti päivän aikana. Pumppu on meidän makkarissa, joten ei viittitä pitää sitä päällä yöllä ja lämpötila ehtii nousta yllättävän nopsasti.

Eilen oli vähän vaikea päivä. Migreeni teki olemisen ärsyttäväksi ja maailman murheet tuntui hemmetin suurilta. Tänään onneksi tuntuu paremmalta. Tytöt ja yökylässä oleva kaveri nukkuu ja kun heräävät, ollaan luvattu viedä koko kööri shoppailemaan. Ovat säästäneet rahaa ja nyt olis kuulemma käyttökohteita. Tigeria ja Jungle Juice Baria on siis ainakin luvassa. Ite haluaisin HenkkaMaukan asustealeja katselemaan. En oo yhtään mikään shoppailijatyyppi, mutta jotain nyt tekis mieli vähän hypistellä.

Ollaan koitettu ottaa iisisti nämä pari viikkoa. Nauroinkin, että ollaan menty "joka toisen päivän taktiikalla". About joka toinen päivä ollaan tehty vähän enemmän jotain ja joka toinen päivä ollaan sitten huilailtu pienemmissä ympyröissä. Vähän noina kotipäivinä meinaa mulle hiipiä ajatus, että onko tässä nyt saatu mitään aikaiseksi, mutta kun sitä just.. että ei aina tarvis niin kauheesti. Opettelua, opettelua..

Saas nähdä saadaanko tänään sade niskaan. Eilen tuli pariin otteeseen oikein kunnon kuuro ja olikin aika kiva tässä terassilla hengailla. Ollaan kirjattu ylös muutamia ideoita loman loppupuoliskolle; Aava Kertun Kotitila, Kristiinankaupunki, Pori uudelleen, Ikea, Miljoonativoli. Epop Park Lapualla. Saa nähdä moniko toteutuu.

Mukavaa tätä viikkoa!
Sannis

5 kommenttia:

 1. Kiitos kivasta blogista. Kuvassa näkyvästä jäätelöpuikosta kysyisin. Miten se täytetään? Puhaltamalla vai pumppaamalla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kun luet <3
   Jätski ostettiin Minimanista ja täytettiin puhaltamalla, kun ei pumppua ollut just saatavilla. Myöhemmin sitten pumpattiin vähän lisäilmaa. Onnistui siis kummallakin tavalla.

   Poista
 2. Kristiinankaupunki on kyllä hieno paikka ja leirintäalueella isot jätskipallot 👍 siitä Karijoelle alle 20km. Ennen keskustaa krs puolella pyhävuoren uudet kuntoportaat ja Karijoen puolella pyhävuoresta vähän eteenpäin vasemmalla susiluola ja kallioita lisää 😁 siellä myös näkötorni luolan lähellä. Kuntoportaiden lähellä vuoren päällä pikku järvi ja myös karijoella peurajärvi ja siellä pikku kioski auki ainakin hyvällä säällä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Grillikota myös aika lähellä siinä luolaa

   Poista
  2. Yes, kiitos vinkeistä! Kyllä me joku päivä lähdetään käymään.

   Poista

Kiitos, kun kommentoit <3