maanantai 27. huhtikuuta 2020

Pihapuuhia


Eilen oli terassilla pienen hetken kesäinen fiilis. Aurinko lämmitti ja tuulikin nukkui. Ykstoistavee valtasi parhaan paikan. Meillä saattaa tulla siitä vielä kinaa. Paikasta meinaan :) Nostin jo kalusteiden pehmusteet paikoilleen ja laitoin maton terassin lattiaan. Oikeasti terassi kaipais vähän öljyä, mutta saattaa jäädä se homma ensi kesään. Enemmän oon sillä silmällä tsiigaillut noita meidän "piharakennuksia".. puuvaja ja leikkimökki on molemmat sen verran kirjoittajan silmää haittaavassa värissä, että niitä sais kyllä kovaa jo maalata.

Ollaan mietitty jos tekis terassista ihan oikean "kesähuoneen" ja laittais seinät kahdelle sivulle. Faijalla on ikkunoita jemmassa niin paljon, että vois ottaa kaiteet pois ja sommitella ikkunoita tilalle. Katetta pitää vielä vähän miettiä. Jotenkin ne muoviset katteet ei innosta ja pelkään, että tulee semmonen olo, että on akvaariossa, mutta en ny tiedä sitte.. Enkä tiedä sitäkään, kuinka tommoset "lasiseinät" kestää syysmyrskyjä. Ilta-aurinko paistaa meidän terdelle ihanasti ja sitten taas toisaalta häiritsevästi alhaalta ja suoraan silmiin niin, ettei markiisikaan auta. Jos olis seinät, vois olla myös jonkinlaiset verhot. Ennen en halunnut kattaa terassia vaan halusin pitää option avoinna auringon ottoa varten. Nykyään ei meinaa uskaltaa paljoa aurinkoa otella, joten siinäkin mielessä vois laittaa hommat rullaamaan.

Terassimietteiden lisäksi tehtiin eilen vähän haravointihommia ja kävin mäkitreeneissä. Mister A pystytti kasvihuonetta ja tytöt puuhaili omia hommiaan. Laitettiin grillikin ensimmäistä kertaa tälle vuodelle tulille. Grillaaminen on mister A:n lempipuuhaa. Kirjoittaja ei meinaa oikein ymmärtää sen hienoutta ja lähes joka kertaa tulee sanomista ruuan valmistumisen kestosta. Ja meillä kun on puugrilli, jota ei voi polttaa terassilla, seisoo se hemmetin rotjake aina keskellä pihaa. Nytkin näen sen ekana, kun ikkunasta katson ulos. Sillekin vois ehkä tehdä jonkin siistin paikan tonne pihaan, niin ehkä, EHKÄ se pysyis jotenkin niin, ettei mulla verenpaine oo tapissa kaiken aikaa :D

Mukavaa tätä viikkoa!
Sannis

2 kommenttia:

  1. Me ollaan mietitty myös lasiseiniä terassiin. Kesästä voi nauttia paljon enemmän kun on paremmin tuulen ja sateen suojassa. Hyvä jos seinät saisi siirrettyä halutessaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, parasta olis kun olis molemmat vaihtoehdot, seinillä ja ilman. Olis jotenkin niin ihana, kun olis kunnon kesähuone. Toisaalta taas sitte mietin, että tunteeko siellä semmosen ihanan kesätuulahduksen vai jääkö se sitte pois. Hankalaa :D

      Poista

Kiitos, kun kommentoit <3