keskiviikko 1. huhtikuuta 2020

Boolipäivä


Eilen oli kuulkaa boolipäivä. Jotain piristystä tyttöjen arkeen. Ite en paljoa booleista piittaa, mutta tää on kyllä ihanan raikas ja maistuu lasillisen verran jopa mulle. Twistereistä tulee tähän tosi kiva maku. Idea tuli aikanaan mister A:n pikkusiskolta.

KARANTEENIBOOLI

Mansikkamehua
Spritea tai 7upia
Appelsiinia
Twister-mehujäitä
Jäitä


Oon herännyt tänään viiden paikkeilla. Ei meinaa unta riittää oikein pitkälle aamuisin. Iltaisin onkin sitten tosi kova väsy. Maanantaina ja tiistaina töiden jälkeen olin aivan loppu. Stressaa varmaan jollain lailla se töissä olo ja senkin takia hyydyttää, vaikken oo tässä alkuviikosta pitkiä päiviä tehnytkään. Tänään viimeinen "oikea" työpäivä ja huomenna alkaa osalomautus. Nyt näyttää kyllä siltä, että duunia on aika paljon, joten saa nähdä kuinka hommat etenee. Osan ajasta mietin, että haluaisin olla kokonaan lomautettu ettei tarvisi miettiä ihmisten ilmoilla oloa ja osan ajasta taas toivon, että voisin olla töissä. Tottakai kaikista eniten toivon, että tilanne olisi normaali.

Tytöt onneksi nukkuu paremmin, kuin äitinsä. Kello on 8.45 ja just heräsivät. En oo oikein aikaisin pakottanut hereille, koska kouluhommat on hoituneet hyvin näinkin. Iltakin meni hyvin. Mini meni ykstoistaveen luo yökylään eikä kukaan pelännyt. Ykstoistaveellä on levitettävä sänky ja tyttöjen lisäksi sinne päätyi illalla nukkumaan varmaan 30 pehmolelua.

Itellä olotila menee ihan vuoristorataa. Toisaalta on tosiaan kiva käydä välillä töissä, toisaalta taas se ahdistaa. Ei tiedä nyt mikä olis hyvä. Kyllä tässä selvitään, mutta toivoisin, että pystyisin ottaa vielä vähän iisimmin. Tuntuu jotenkin, että tässä vaan ajelehtii päivästä toiseen eikä oo mitään rytmiä ja rakennetta koko hommassa. Vaikka onhan meillä sen verran, että ulkoillaan joka päivä useammankin kerran ja kouluhommat tehdään aamupäivästä. Ehkä tähän tottuu pian. Tänään koitan tehdä pienen kevyemmän treenin. Flunssan jäljiltä ei meinaa voimat palautua niin paljon, että uskaltaisin lähteä kunnolla huhkimaan. Oli niin pitkä setti, että täytyy yrittää olla fiksu. Kerrankin :D

Pysykäähän terveinä!
Sannis 

2 kommenttia:

 1. Onpa kivan näköistä boolia! Varmasti hauska juttu lapsille. :)
  Tenavat tuskin aikuisena muistavat yksityiskohtia koronavirusepidemiasta, mutta juuri tälläiset kivat asiat varmaan jää mieleen.

  Sulle flunssatoipumisia! <3 Toivottavasti stressikin alkais helppaamaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yes, just noin mä toivon että käy.. että ne muistais noi kivat jutut eikä ainakaan toivottavasti mitään pelkoa.

   Kiitos <3 Sinne kans tsemppiä aivan yli paljon tähän niin hitsin omituiseen tilanteeseen.

   Poista

Kiitos, kun kommentoit <3