maanantai 6. huhtikuuta 2020

These days


Maanantai taas. Tänään on suunnitelmissa aamiaisen jälkeen pieni kävelylenkki tyttöjen kanssa ja sen jälkeen puolen tunnin pikajumppa, kouluhommat ja muutama tunti työmaalla. Illalla ajattelin houkutella koko porukan mun kanssa "valotolppalenkille". Valotolppalenkillä hölkätään yksi valotolppien väli ja kävellään yksi, aina vuorotellen. 

Viikonloppuna oltiin pitkät pätkät ulkona. Piti jatkaa tyttöjen huoneprojektia kaappien siivouksella, mutta en ehtinyt. Jep, näköjään poikkeustilassa ja puoliksi lomautettunakin loppuu päivistä tunnit kesken. Oon mä lahjakas. Ehkä haluan vain liikaa kaikenlaista kerralla? Tai ehkä mä olen liian hidas? :D Ulkoilun lisäksi toki vähän siivoiltiin. Kaupastakin tuli haettua isot ostokset, niin että pärjättäis tämä viikko.

Lauantaina kävin hierojalla. Kerron, vaikka tiedän, että jengin kanta on näihin "ylimääräisiin" menoihin aika vaihteleva..Toiset on tiukasti vastaan ja toisen rennompia. Mä oon ollut tiukka. Oon ollut sitä "Stay the f*ck home!"- porukkaa. Ja oon toki vieläkin. Ollaan karsittu kaikki menot jo monen viikon ajan ihan nolliin MUTTA.. nyt hölläsin vähän. Perjantaina haettiin take away-dinnerit ja lauantaina kävin Vaasa Day Spassa Poikkeustilahieronnassa. Hieronta oli ihana. Hetkeksi sai unohtaa kaikki maailman murheet ja olla vain. Vaasa Day Span omistaa mun ystäväni Janica. Janica on äitinsä ja työntekijöidensä kanssa tehnyt paikasta niin siistin, puhtaan ja rauhoittavan, että nytkään mua ei yhtään ahdistanut koronat tai muutkaan hommat.

Tekis mieli tähän kirjoittaa pitkä litania siitä, kuinka asioilla on monta puolta... Se tartuntavaara ja sitten taas se yrittäjän näkökulma. En kuitenkaan kirjoita, mutta sanottakoot, että ymmärrän erittäin hyvin molemmat puolet ja varmaan jokaisen kannan, joka tässä asiassa ilmenee. Tuntuu kuitenkin, että jotain pitää tehdä tukeakseen näitä parhaita paikallisia. Paljonhan on ollutkin "Tue yrittäjää" - kampiksia somessa. Oon koittanut parhaani mukaan niihin osallistua mainostamalla, koska en pysty nyt juuri rahallisesti osallistua talkoisiin kovinkaan paljoa.

Kuinka teidän viikonloppu sujui ja ymmärrättekö te asioita useammasta eri näkökulmasta? 
Sannis 

7 kommenttia:

 1. Teidän viikonloppu kuullostaa kivalta. Samoin tän päivän suunnitelmat.😊👍

  Ymmärrän hyvin hierojalla käynnin. Umpijumittunut kroppa ei tue kenenkään arjessa selviämistä. Ja jos sait myös lomaa stressistä, aina parempi.😊👍
  Itse kävin työfyssarilla saamassa lisäohjeet syksyllä murtuneen nilkan venytyksiin. Uuden ajankin sain, jotta ikävä jumitus saadaan varmasti auki ja estetään virka-asunnot ja niistä johtuvat kiputilat ja polven kuluminen.
  Pidin kyllä hieman huonoa omaatuntoa mennessäni, mutta en mä pysty tekemään työtäni jos nilkka ei taivu ja kipu leviää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, täällä kans vähän huono omatunto ja sitten kuitenkin oli ihanaa mennä.
   Tsemppiä jalan kanssa!

   Poista
 2. Me ollaan käytetty lähinnä ruokapalveluita, ja sitä varmaan jatkossakin. Mut huomenna mies menossa kans Day spahan käyttään joululahja lahjakortin. Oon kans kattellu tota poikkeustilahierontaa, olis varmasti tarpeeseen!
  Onhan tämä aivan järkyttävä isku suurimmalle osalle yrityksistä ja yrittäjistä :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä oli nyt eka kerta vasta, kun haettiin edes ruokaa. En oo uskaltanut tuhlailla rahaa, kun menee varmaan pitkään ennen kuin saan mitään päivärahoja.
   Nonni.. mies pääsee vähän rentoutumaan. On se ihanaa!

   Poista
 3. Aika paljon enemmän virtaa tuntuu noissa viikonlopuissa olevan, kun ollaan viikot koko perhe kotona. Ei tarvi suhata työmatkoja ja harrastuksissa, en oo iltoja poissa kotoa töissä.. Tuntuu, että voi tehdä esim. kodinraivaushommia, koska nyt viikonloppu ei oo se ainut hetki, kun ollaan enemmän porukalla kotona. Ihmettelen, millä sen perusarjen pyörityksen on jaksanutkaan! Tämä nyt siis hyvin henkilökohtaisesta ja positiivisesta näkökulmasta hirvittävään tilanteeseen! Yritän pysyä tässä kuplassa, että ei liikaa ahdistaisi.

  VastaaPoista
 4. Jep, yhdessäoloa tulee kyllä tosiaan enemmän ja se on kyllä kiva juttu!
  Hyvää pääsiäistä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvää pääsiäistä! Toivottavasti se on rentouttava! <3

   Poista

Kiitos, kun kommentoit <3