tiistai 3. maaliskuuta 2020

Sportlov


Meidän hiihtoloma oli tosiaankin sportlov. Luisteltiin, käveltiin, pyöräiltiin, ratsastettiin, jumpattiin ja treenattiin salilla. Jokaiselle jotain :) Torstaina järven jää oli peilikirkas. Sunnuntaina oli jo lumi satanut päälle, mutta hyvin siinä vielä mini ja iskä pelasi lätkää sillä välin kun siskonen oli tien toisella puolella heppatouhuissa.

Alkoi näyttää jo tosi keväiseltä ja päästiin tosiaan pyöräilemäänkin. Kylmää hommaahan se toki oli. Pyöräily on enemmän mun heiniä kesällä, mutta yleisön painostuksesta lähdettiin matkaan. Minin pyörä on vähän liian pieni ja pitäiskin lähteä varmaan pyöräkaupoille ennen kuin hinnat nousee kevääksi. Kirppareilla näytti ainakin vielä olevan vähän huonosti fillareita ja ne mitkä oli, oli melkein smaan hintaisia, kuin Biltemassa uudet.

Yhtäkkiä loppuviikosta tuli lumi maahan ja vielä hetken on kuitenkin nyt siis pyöräilyt tauolla. Saa nähdä kauanko tämä lumi kestää. Mä pidän talvesta, mutta nyt tuntuu, että olis kelvannut pikkupakkanen ilman luntakin :) Saas nähdä koska se kevät loppuviimein tänä vuonna saapuu.

Mukavaa tätä viikkoa!
Sannis

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kommentoit <3