maanantai 9. maaliskuuta 2020

Eripari


Hyvää tätä viikkoa! Täällä on yöunet edelleen kateissa ja viikko alkaa jotenkin yli nihkeästi muutenkin. Kaikennäköstä on tässä nyt ilmoilla ja mua ärsyttää! Onneksi nää on pieniä hommia eikä mitään maata kaatavaa. Ennemminkin semmosia, joihin tuhlaan ihan liikaa aikaa ja energiaa asioiden koon ja laadun huomioon ottaen. Se ehkä ärsyttääkin eniten, kun oikeesti mitätöntä asiaa pitää vatvoa ihan liikaa. Can you say "neurotic"?

No... eipäs vatvotakaan, vaan kerron, että lauantaina meillä oli huippukiva päivä. Lähdettiin luistimet kainalossa mökille fiilistelemään aurinkoa ja kaunista talvipäivää. Jäille oon tosi arka menemään, mutta tossa mökkirannassa uskaltaa kyllä, kun jäätä kairattiin 30cm ja jalatkin ottais pohjaan jos sattuis pettämään :) Tytöt luisteli ja saatiin kaikki reilu annos raitista ilmaa. Lounaaksi grillattiin makkarat ja päälle juotiin mökkikahvit. 

Päivän saldona oli neljä väsynyttä retkeläistä ja yhdet ekaluokkaisen housut, joissa kolme viiltohaavaa pepussa. Koska tottakai luistellessa pitää hyppiä välillä penkkaan niin, että luistimen terät viiltää kankaan hajalle. Paikattiin housut liimattavalla, heijastavalla paikalla ja minin mielestä on nyt niin hauskaa, kun sillä on koko peppu yhtä paikkaa. Ja vielä heijastavaa sellaista. Se myös haluaa nykyään, että kaikki sukat niputetaan jo valmiiksi kaappiin eri pareina. Selvä. Ite tietysti mietin, pähkäileekö ope koulussa, että eikö äiti yhtään huolehdi lapselle oikean parin sukkia jalkaan :D

Terkkuja!
Sannis

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kommentoit <3