sunnuntai 1. maaliskuuta 2020

Sunnuntai

Miniloman viimeinen päivä. Tytöt sai lomailla vähän pidempään, minä ja mister A vain loppuviikon. Tällä kertaa se tuntuu kyllä liian lyhyeltä. Pari päivää olis voinut vielä huilia. Kroppa tuntuu väsyneeltä. Mutta onhan tässä toki vielä pitkä ilta aikaa :) Kohta lähdetään viemään ykstoistaveetä kaverinsa kanssa synttäripuuhiin tallille. Pari tuntia ratsastusta ja heppailua on siellä luvassa.

Lupasin toimia kuvaajan roolissa, mutta ehkä ehditään myös vähän kävelylle. Mini taitaa tahtoa luistelemaan. Tallin vieressä on järvi, jonka peilijäällä luisteltiin aikaisemmin viikolla. Nyt tuli lumi päälle, mutta ehkä siellä pystyisi luistelemaan kuitenkin. Pitäisköhän aivan itekin ottaa luistimet.. hmm..


Yhteistyössä Vaasa Day Spa

Perjantaina kävin Vaasa Day Spassa hieronnassa. Kireät pohkeet sai kaivattua apua ja minä mietin, miksi oon pitänyt niin pitkän välin siellä käymisessa. On muka niin kiirusta ettei ehdi ottaa rauhallista aikaa itelle. Ei sais olla. Tai sitten pitäis tinkiä jostain muusta.

Yonkan kasvovesi (vai hoitosuihke?) on ihana. Uusi pakkaus on hauska, sisältö raikas ja virkistävä. Varsinkin matkoilla kun on muuten aina vähän nuhjuinen olo, rakastan sitä freesiä tunnetta ja tuoksua, minkä tuo suihkutettava kasvovesi tuo. Iso pullo, 200ml on maaliskuussa tarjouksessa Vaasa Day Spassa vain 20€. Tuotetta löytyy 20 kappaleen erä, joten kannattaa hakea omansa nopsasti.

Vähän on semmonen sunnuntaifiilis. Ei oikein tiedä, mihin ryhtyis. Tsiigailen vain kelloa ja lasken, koska pitää lähteä liikenteeseen. Pyykkiä heitin vähän koneeseen ja tiskit tietysti kans. Ehkä tässä nyt ei tarvikaan mitään hirveen suuria. Aivan kiva, kun on valoa, mutta aurinko ei paista. Mä en aina pidä auringon paisteesta. Valosta toki tykkään aina, mutta en kovasta porotuksesta.

Mitäs ootte puuhailleet?
Sannis 

2 kommenttia:

  1. Meillä oli tänään lapset hoidossa, käytettiin aika niinkin laadukkaasti ku käytiin talon kaikki lelut läpi ja siinä menikin koko aika.. vois kutsua työpäiväksi, mut onneksi päästiin edes osasta eroon 😅

    VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit <3