torstai 6. syyskuuta 2018

Säästöön


Mini on nyt sellaisessa vaiheessa, että se ei paljoa leluilla leiki. Legoja tekee kyllä ja pukee rooliasuja päälleen, mutta lelut sinänsä ei juurikaan kiinnosta. Varmaan tulee taas vaihe, jolloin hutsittaa jollain pikku-ukkeleilla leikkiä, mutta nyt typy on laittanut melkein kaikki lelunsa kirpparille. Oon aina hetken pitänyt jemmassa tavaroita ja vasta sitten, kun on varmistunut ettei niitä tosiaan kukaan tarvi, oon kaupannut eteenpäin. 

Keittiötarvikkeet ei oo kiinnostaneet enää pitkään aikaan ja niitä oon jo parikin satsia myynyt FB-kirpulla. Ne on niin perussettiä, että menevätkin nopeasti eteenpäin. Kuvissa olevat halusin kuitenkin säästää. Puiset ruokajutut ja mutsin eli mummun tekemät hedelmät on niin symppiksiä, että niitä en vain malttanut laittaa pois. Anopin eli mumman tekemässä korissa ne on jotenkin niin sopevan näköiset, että vaikka laittais kuulkaa hyllylle koristeeksi. Minille selitin, että ehkä sitten joskus, kun mini itse on mutsi, voi se antaa nämä lapselleen. Miniä hihitytti kovasti :D

Oikein paljoa en oo säästellyt, ei meillä olisi tilaakaan, mutta jonkin pienen vaatteen oon molemmille tytöille laittanut muistolaatikkoon ja taitaapa siellä joku Sophie-kirahvikin olla tallessa. Lempparinallet säästetään toki sitte, kun ne ei enää nuku kainalossa ja nämä ruokajutut menee nyt säilöön.

Säästättekö te leluja tai muita lasten tavaroita?
Sannis

P.S. Selvisin eilisestä. Ja kuten ennustin, nopeasti helpotti. Päivä oli hektisen hauska ja illan jumppa ihan super.

2 kommenttia:

 1. No onko vähän hienot noi puiset padat ja kattilat.. En varpisti raskis luopua.

  Meillä on vintissä tallella ainakin kaikki legot ja Aku Ankan taskukirjat ja mitä lie kaikkea. Mulla on sellainen kaunis ajatus, että JOS musta ikinä milloinkaan tulee mumma, mummu tai joku, niin lastenlapset vois sit vetäytyä sinne samaiseen vintin matalaan osaan liukuovien taakse vähän niinkuin majaan leikkimään tai lukemaan. Mutta se on Luojan kädessä se toive :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, samaa jotenkin ajattelin. Että sais sitte mummun eli mun luona leikkiä äidin vanhoilla leluilla. Mun mielestä oli ihan huippua, kun muutama vuosi sitten serkun luota löytyi vanha palikkalaatikko, jossa luki "Sanna-Maija".

   Poista

Kiitos, kun kommentoit <3