perjantai 14. syyskuuta 2018

Life


Mukavaa perjantaita! Mitä meinaatte duunata viikonloppuna?

Täällä ei meinaa olot antaa periksi ollenkaan. Pää on niinku Haminan kaupunki ja pitkästä aikaa ei tunnu edes migreenilääkkeet auttavan. Nykyään yleensä auttaa viimeistään toinen satsi, mutta nyt oon kärvistellyt eilen koko päivän ja tänään tuntuu sama homma jatkuvan. Oon ihan hajalla ollut koko viikon. Kaikki tuntuu hankalalta, oon ihan surkea kaikessa ja mitä näitä juttuja nyt onkaan.. Argh! 

Ollaan tässä viikon aikana tehty vähän kirpparikauppoja. Mini on toivonut ettei aina tarttis ajaa pinkillä pyörällä. Oon kuitenkin ollut sitä mieltä, että värin takia ei ruveta uutta ostamaan. Sitten kuitenkin kun tajusin, että seuraavakin fillari on jo tossa odottamassa ja sekin on tietysti pinkki, hellyin ja peruin puheeni. Lupasin, että jos pinkki menee kirpparilla ja samalla rahalla saa uuden, voidaan tehdä vaihto. No niin vain kävi, että minillä on tänään siisti musta/oranssi maastopyörä alla. Pinkin kypärän tilalle ostettiin FB-kirpparilta makea sininen Paul Frank-kypärä ja kyllä nyt on onnellinen tyttö. 

Huomiselle tytöt ja serkkupojat on suunnitelleet bileitä. Mummun kanssa lapset on tätä miettineet jo jonkin aikaa ja nyt ysivee on kirjoittanut listan. Diskopallo, musiikkia, sipsejä, matokarkkeja ja mitä kaikkea siellä nyt lukikaan. Jokaisella oli joku toive. Eli huomenna meillä on bileet mökillä. Tytöt ei meinanneet nahoissaan pysyä, kun pakkasivat tavaransa ja hyppäsivät jo tänään autoon mummun ja poikien kanssa. Me mennään mister A:n kanssa huomenna perässä. Ihanaa, että tytöt pääsi mökkeilemään jo tänään. Ja ihanaa, että saan nyt hetken huilata. Kun nyt vain riittäisi huiliaika tämän hemmetin migreenin häätöön. Sen verran hyppii kirjaimet verkkokalvoilla, että paras heittää tietokone kiinni.

Mukavaa viikonloppua!
Sannis

2 kommenttia:

 1. Voi miniä <3. Paul Frank-kypärä ja oranssimusta maastopyörä on kyllä varpisti just niin mieleen. Ja voi että noita bileitä kans. Teillä on kyllä niin jotenkin mun mielestä just sellasta normaalin tervepäistä elämää, että tulee aina hyvä mieli näitä lukiessa. Sun migreenistä kylläkään ei ja toivon ihan tosissaan, että helpottaa ja mieluiten äkkiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olipas kivasti sanottu. Kiitos <3 Just semmosia tervepäisiä koitetaan näistä tenavista jollain ilveellä saada. Kun ny vain onnistuis!! :D

   Migreeni tuntuu ny viihtyvän taas vähän paremmin täällä, kuin moneen viime kuukauteen. Saas nähärä ny. Vähä semmosta aaltoilevaa. Eilenkin iltapäivällä meinas pökätä päälle, mutta meni onneksi lääkkeillä ohi ja tempasin jumpat ihan normaalisti. Huh!

   Kivaa syksyä teitin porukalle!

   Poista

Kiitos, kun kommentoit <3