maanantai 8. tammikuuta 2018

Appelsiini-DIY


Syksyn kivoin ja helpoin DIY-idea oli kuivatut appelsiinit. Leikkasin appelsiinit puoliksi ja jätin ne kuivumaan muutamaksi päiväksi. Osan mister A leikkasi vielä kuivatuksen jälkeen viipaleiksi. Näitä oon jaksanut tsiigailla jo pitkän aikaa eikä vieläkään oo kyllästyttänyt.

Tänään alkaa koulu ja päiväkoti. Täällä istuu molemmat tytöt jo piirrettyjä tsiigaamassa. Mini heräsi ajoissa ja varmisti, että löytyy ne parhaimmat Batman-vaatteet päälle ekana päivänä loman jälkeen. On muuten sitte vähän hyväntuulinen tyttö täällä. On vissiin ollut kavereita jo ikävä. Kasivee ei varsinaisesti hypi riemusta, mutta eipä sekään tunnu valittavan. Se tykkää mennä kouluun eikä oikeastaan koskaan siitä urputa, mutta epäilin, että eka herätys tulee olemaan tuskaa. Väärässä olin. Ite aloitan viikon tiukalla kymmenen tunnin setillä. Ei muuta, kuin hommat rullaamaan.

Mukavaa maanantaita!
Sannis

8 kommenttia:

  1. Kiva idea noi appelsiinit, täytyy kokeilla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ja ihan superhelppo! Suurin työ on hakea ne appelsiinit kaupasta :)

      Poista
  2. Simppelit hommat on yleensä justiin niitä parhaita. Mutta aina sitä ei vaan itte hoksaa kokeilla jotain noinkin nerokasta kuin halkaista appelsiineja ja jättää kuivumaan. Näyttää kivoilta ja ehkä tuoksuukin?

    Semppiä arkeen! Se Mini-A:n Batman-paita oli kyllä niin käyttäjänsä näköinen kuin olla voi. Super.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, joissakin kuvissa vaan oon kattellut, että onpa appelsiiniviipaleet kivan näkösiä. Yks päivä sitten ostin appelsiineja ja ne olikin pahoja ja siitä se ajatus sitten lähti :)

      Batman on kyllä Batman, all the way!

      Poista
  3. Tuollaisia appelsiineja täytyy kokeilla ensi jouluksi, vaikka varmasti kivat muutenkin.

    Meillä 12 vee oli aamulla niin pahalla päällä että! Ei syönyt mitään, murahteli vaan. Arvasin kyllä tämän, kun loman nukkumaanmenoajat on ollut mitä sattuu. Onneksi on pehmeä aloitus, kolme päivää koulua ja sitten viikoksi taas lomalle :)

    Kivaa uutta viikkoa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oioi, pääsettekö koko porukka lomalle? Ihanaa!

      Poista
  4. Appelsiineista kun alkaa tuoksu hiipumaan, niihin voi tiputella hieman 100 % eteeristä appelsiiniöljyä jatkoksi (tai tuoksulyhtyyn). Tälle mammalle menee hipaisut myös korvan taakse ja ranteisiin virtaa tuomaan :) Sopii muillekin, ainakin kotipäivinä niin ei häiritse hajusteallergisia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi vitsi.. voiskin kokeilla. Appelsiinin tuoksu on niin ihana! Meillä yleensä vähän vähissä kaikki hajut, kun mister A on niin allergikko. Epäilen, että appelsiini ei kuitenkaan haittais.

      Poista

Kiitos, kun kommentoit <3